user Antoni M.P. | Hace más de 3 años

Doncs sí, netejo o reagrupar restes que poca gent toca d'aquesta vorera quotidianament, i tot l'any nedant i trescant. I des de sempre, però al 2019 han sigut un bon grapat de tonelades de tres velers embarrancats. Dos aprop port, i un aprop Lliteres. Doncs gaudim-ne ajudant! Potser li deia per animar a vostè pq usava exemple amb imatges que em semblaveb un poc massa sadiques i alarmants, cap a final de text. Jo de corrupcions ni idea i fujo, pateixo molt! Li intentava animar amb imatges i suggeriments bells. Jo de recollir on ja hi ha gent que treballa recollint no ho sol fer, però puntualment em sembla educatiu, bell. Per riure, dir que fins i tot de pateco vaig ajudar performande i netejar Plaça de Cort a Palma!. Si un de cada cent minuts que sa gent pateix per veure bruta sa vorera l'emplea en banyar-se i netejar, no seria mala cosa per camviar

user Antoni | Hace más de 3 años

A Antoni M.P. Crec que vostè no m'ha de dir que he de netejar ¿i sap per què? Perquè som voluntari de medi ambient i sé molt be lo que és fer net. No sé si vostè fa el mateix? Som el primer que si veig qualqu tirar la borsa de fems al terra li recrimin i li faig tirar a dintre, etc.. SI no se hagués deixat contruir dins la mar ara no estariem xerrant d'això o si? Tots sabem com funcionen els ajuntaments de costa!! No me vengui ara en comèdies. Tots sabem que els inspectors quasi sempre fan la vista gorda i no van a mirar "segons quines obres". Per desgràcia esteim a Espanya, el país dels corruptes (ja siguin politics, emrpesaris com a particulars).

user Antoni M.P. | Hace más de 3 años

@Antoni, homo, deixant de banda coses complicades. Animi's a netejar, després tot es veu millor per raconets. La mar està guapa i bona. Es disfruta netejant el que queda de velers embarrancats, o tempestes, o complicacions runes, 'escombros' d'obres i objectes perduts. I mooolt fems de plastiquets, divertits de perseguir. Tot es veu millor esprés de perseguir plastiquets, fer deport de 'basura'. Ho agraeixen ràpid es raconets i esculls vius protectors que es formen. Just su allà, esculls i cocons com de corall de roca blanca amb milers de puntets negres. O com roca que va pujant que crea posidònia. I molts més sistemes vius que ens protegiran si els anam cuidant es veinats i empreses

user Antoni | Hace más de 3 años

Y que esperaban? Por qué se creen que se manifestaban? Pues ya lo tienen. CORRUPCION A GRAN ESCALA COMO SIEMPRE! Un trozo de paseo se ha convertido en una macro obra para contentar a los vecinos extranjeros y locales que le habrán dado una buen sobre para que les arregle su trozo. Después encuentran raro que el mar devuelva a sus sitio lo que es suyo!! CADA AÑO TENDRÍA QUE HABER UN TEMPORAL EL DOBLE DEL QUE HUBO EN ESTOS SITIOS. LO TENDRIA QUE DESTROZAR TODO!!

user Virot | Hace más de 3 años

Según apunta el Gob las normas urbanísticas de Capdepera no permiten obras en la zona de costas. Como se podrán legalizar?, como las puede informar favorablemente el arquitecto municipal?, como las podrá aprobar el pleno municipal?

user Joan | Hace más de 3 años

La parte dañada del paseo hace unos 15 metros, Y lo que han hecho es tirar abajo los 400 metros restantes que estaban en buen estado para volver a construirlo... Esto no tiene nombre, o si, chanchullo!

user hereu | Hace más de 3 años

Em pensava que "ornitologia" volia dir estudiar i protegis aucells i aus. no camins marítims.

user Lukas | Hace más de 3 años

El GOB como siempre ayudando y poniendo palos en las ruedas.

user Cervantes | Hace más de 3 años

Todos los representantes del Ayuntamiento, no tenéis vergüenza ninguna, escándalos uno tras otro. El Alcalde obra de su casa con la oilegal . La Plaza Sargento ilegal... prefiero no seguir. Viva el socialismo

user Janjan | Hace más de 3 años

Es el estilo politico de aqui. Sino, preguntad que destruyeron para montar son espases... Y tenia muchísimo mas valor que una parte de costa aunque ésta tambien es de gran valor. Sin duda alguna y hay que protegerla.