user acubator | Hace más de 3 años

Siset. Todo eso que dices lo estan tumbado los tribunales y hay que pagar a las empresas adjudicatarias por el lucro cesante mientras estos ineptos engañan a personas como tú diciendo lo que han conseguido ¿Y sabes quien va a pagar via impuestos, recortes etc las sentencias favorables a las empresas? Te daré una pista, Los de PSIB, Podemos y Mes NO.

user Nekrón Omik'On | Hace más de 3 años

Pitjor que una plaga bíblica, demagògia per sonda pública, amb els dúns poden penjar als altres.

user Luis Salom | Hace más de 3 años

@Augur, tu comentario es la cruda realidad, tu visión es brillante.

user siset | Hace más de 3 años

Exactament, hospitals de gestió privada on feien pagar per aparcar. La dreta va lliberalitzar el sol rústic i sorgiren hotels per tot, ara tenim saturació si tenim ple, i per tenir ple hem de baixar tant els preus que no surt a compte. A part, ha de venir més gent a treballar i no hi ha lloguers. És lo que té especular i no fer economia per la gent d'aquí. Vos enganen amb els doblers a curt termini i sempre surt molt car a la llarga, encara construirieu més fins que no vulgui venir ningú. Què feim després? emigrar?

user Acubator | Hace más de 3 años

Nos llamamos Palma porque Mongolia ya estaba cogido. Abstenerse ofendiditos por favor

user @siset | Hace más de 3 años

Tenint en compte que els darrers hospitals Formentera, Inca, Eivissa, Menorca, i Son Espases les varen fer les dretes, no se que dir-vos. Pel que fa als espais protegits no se que en pensen per Petra i Montuiri de les darreres actuacions dels edils del PSM. En fi, tornam a la casella de sortida del 2007 negant la realitat

user siset | Hace más de 3 años

@Andreu, si, la dreta fa doblers, ven l'educació, la sanitat, espais protegits, empreses públiques... i després hi ha doblers per avui i fam per demà. Si t'agrada aquest sistema, me pots vendre ca teva per dos duros, tendràs doblers i jo ca teva

user Palmesano | Hace más de 3 años

Visca ERC i Mes!!! Paso de fachas

user Andreu | Hace más de 3 años

Un cop mes s'ha demostrat el teorema de quant mes pitjor van les coses, millor li va a l'esquerra. Fins que s'acaben els doblers, que es quan es crida a la dreta perque arregli l'esclafit.

user Lógico | Hace más de 3 años

@Clio. Es normal que fracasen, porque la Ley Electoral está tan mal hecha y es tan injusta, que los votos no valen lo mismo si van al PP o al PSOE que si van a otros partidos político. Como tampoco valen lo mismo los votos de los madrileños, aragoneses, andaluces entre otros privilegiados.. que los de los baleares, cántabros. Asturianos y otros desgraciados más. Pero como que ésto favorece al bipartidismo y a que todo siga siempre igual, aunque a veces se haya planteado en el Congreso su reforma, se hace como quien oye llover. Que pase un buen domingo.