user Monni Penni | Hace más de 3 años

Un progrés mal entés, Millorar el tren i el transport públic i no destrossar la terra ni el paisatge tenen més valor afegit. S'han assabentat els lectors i els polítics que d'aqui un parell d'anys el petroli s'haura acabat i del escalfament de l'atmosfera pels combustibles fóssils i l'agricultura i la ramaderia industrials?

user skunk#1 | Hace más de 3 años

@Joan Miró Font Et demanes que ha guanyat Mallorca canviant industria i agricultura per turisme? Jo t'ho diré, PROGRÉS. A Mallorca hi havia agricultura però no agricultura com a sector econòmic sino que era agricultura bàsicament de subsistència. A Mallorca hi havia industria, sí, però del mateix tipus que avui en día hi ha als països del terces món. Aquí teníem industria perquè teníem sous miserables i condicions laborals indignes. El meu sogre va passar de fer sabates 14h al dia, dissabtes inclosos, a una fàbrica on ni tan sols el tenien d'alta a la seguretat social a treballar a Iberia amb un sou espectacular per a l'època gracies al turisme i com ell molts. Una illa com la nostra no pot competir ni en industria ni en sector primari, per desgracia, només pot sobreviure del turisme o com a paradís fiscal.

user Filopator | Hace más de 3 años

¿Quien gobierna? ¿El GOB? ¿Terraferida? que se presenten a las elecciones de una vez...... a ver que sacan. Hay que alargar la autopista de Alcudia hasta el puerto para que venir de BCN o Menorca sea mas barato y más rápido. Y que las mercancías sean más baratas. Ya está bien de tanto ecologista de salón que matan tortugas. Estamos en el S.XXI y el progreso auténtico está aquí. No el progreso del GOB y demás ecologistas de pandereta.

user Lucifer | Hace más de 3 años

Vamos haber, si la población en la isla se ha triplicado en poco tiempo no podemos ir por caminos de carros, de igual manera que hay más hospitales, institutos, universidad, centros comerciales, infraestructuras para mayor capacidad en aeropuertos y puertos. Todo es proporcionalmente a la población, pero se puede hacer mejor ? Pero también peor. Y falta el tramo hasta Alcudia desde Sa Pobla, la de Campos llegará a Santañi si seguimos aumentando en turistas y población

user Xap | Hace más de 3 años

Jajajajajaja, aquets acabaran fent MES autopistes que es PP, prediquen el que no creuen, MES mentides, MES asfalt. A sa oposició sempre amb el GOB i quan governan sempre contra el GOB. I en barbes que està confinat. Per a quant una gran manifestación ecologista contra el asfalt. MES vergonya cavallers, vergonya.

user tikismikis | Hace más de 3 años

Personalment opin que a un costat de l'autopista haurien d'haver preparat l'espai suficient pel dia de demà hi pugui passar un tren...

user Ciudadano | Hace más de 3 años

El pueblo de Campos hace rato que espera esta autopista. Sólamente hace falta observar su periferia y veras las calles diagramas para edificar y solamente ver la cantidad de supermercados que se han instalado (tres uno enfrente del otro) nos da a la clara que esto no es un proyecto nuevo y que no es de un político en especial. Mirando el mapa de la isla, es más que seguro que en este trayecto habrá salidas para nuevas urbanizaciones cerca de la costa.

user Mukis | Hace más de 3 años

Y el barbas? Creo de verlo en el medio de la rotonda por allà...

user Antoni | Hace más de 3 años

Han vist quan volen que en fan de via a posar asfalt?? Tenien las antigues vies del tren i no les aprofitaren per fer una linea de tren que conectas Palma-Aeroport amb el Migjorn i Llevant de Mallorca. Clar, això no dona doblers ni a les empreses de construcció ni als rent a cars, ni les empreses de transport de viatgers, MILLOR ASFALT I CIMENT!! I després volen que siguem una illa sostenible i que mira per el medi ambient!!! Un bè negre. Han demostrat que ni PP ni PSOE ni cap partit mira per el medi ambient i la conservaciò de la illa!!! NI UN. Tots son uns mentiders i uns falsos que només van pel seu interés particular i dels amics de les concesssionàries.

user Uno que les coneix. | Hace más de 3 años

Segur que els professionals del NO , quan la carretera estigui acabada siràn els primers que hi aniràn ja va passar el mateix quan protestaven per la construcció de l'autopista de s'arenal. No n'hi veuen cap per sa carretera de s'aranjassa . Falsos.