user Joan C. M. | Hace más de 3 años

A mitjans dels 60 varen remodelar la plaça des Capítol, abans es deia de Sant Miquel, ara és Alexander Fleming. Excavant, al cantó de Reina Maria Cristina i Joan Munar, trobaren un forat que accedia a un túnel-refugi que creuava la plaça en diagonal fins el cantó del desaparegut Bar H. (Arxiduc Ll. Salvador i Balmes). Els atlots, amb espelmes i llinternes el visitarem. Una aventura inoblidable.

user Colau (NCB) | Hace más de 3 años

@Vergonya!: Técnicament sí, ho va esser. Si tenim en comte aquest criteri, sa Segona República també va començar amb un cop d'estat. Faig memòria, el Rey va fogir, peró hi havia un govern, que va esser desplaçat per persones que se presentaren espotàneament per ocupar els seus carrecs de govern, govern central. Els candidats republicans havian guanyat unes eleccions, però MUNiCIPALS. En base a unes municipals no se pot canviar es govern central. Ni tant sol se l'hi va donar oportunitat de actuar amb caràcter provisional. Es govern que se va apoderar des pais no havia estat elegit democraticament; en qualsevol cas no podia legislar (aquest si que era provosional), i ho va fer. Ténqgui-se en comte que només podia convocar eleccions. ¿Per qué feren el que feren si no ho podien fer? Secillament, va esser un cop d'estat, no volgueren arriscar-se a perdre unes generals. Lo que comença malament, malament acaba. A sa dictadura, deu cèntims de lo mateix. (Raonament amb sa indiosicràsia actual).

user antifeixista | Hace más de 3 años

jaja espanya és una nació tan unida que més de la meitat s'avergonya de la bandera. L'altra part, la que duu la bandera no s'avergonyeix del passat feixista i, per tant, fa avergonyir als altres.

user KenduEsp | Hace más de 3 años

CataluÑa es una ¿nación? sólo para los que no han salido ni estudiado fuera de CataluÑa y Baleares, ni del régimen adoctrinador de la "comunitat educativa verde". Los que hemos viajado y estudiado fuera de España sabemos que todo el mundo reconoce a la nación espaÑola, lo de la ¿nación? catalana les suena a chino mandarín, Jajajajajajaja, seguid con vuestra fustración, que pasado, presente y futuro más triste.

user VICARIO | Hace más de 3 años

Qué noticia más importante!!!

user Kendu | Hace más de 3 años

"España es una gran nación" es una frase muy repetida por gente que NUNCA HA ESTADO EN NINGÚN OTRO PAÍS.

user Antiseparatista. | Hace más de 3 años

Antifeixiste, no sé a quin món vius tú, però Espanya és UNA nació estat i Catalunya només una de tantes regions MES que perteneix a la GRAN nació espaÑola LLIURE, mentres CataluÑa no ha estat mai una nació, ni independent ni lliure. Els somnis són somnis i les realitats són realitats, te convé despertar d'aquest mal somni que te han inculcat els adoctrinadors i que tú te has cregut, inocentet. els teus avantpasats i els teus hereus moriren i moriran EspaÑols amd D.N.I. i tot. Veig que no has estudiat molta història. Ho sento molt per tú, moriràs frustrat i denganat, ja que sempre que heu intentat sa vostre llibertat sempre heu perdut, sereu sempre un renegats perdedors, quin tris passat i futur.

user antifeixista | Hace más de 3 años

Per favor, espanya mai ha estat ni una, ni gran, ni lliure. D'on heu tret aquesta idea? El futur és la descomposició per pobles agermanats culturalment

user Tío Paco | Hace más de 3 años

@Vergonya! Naciste en España, Una, Grande y Libre! Y morirás siendo español!! Por cierto, la matanza de Paracuellos... Quienes fueron las víctimas y quienes los asesinos?

user clio | Hace más de 3 años

Un hito de la defensa aérea en Mallorca fue la llegada de media docena de aviones de caza italianos, comprados por las autoridades locales, en agosto 1936. Abatieron los hidroaviones de los desembarcados y amenazaban, además, los navíos que, por aquel entonces, tenían poca defensa anti-aérea.