user Visca el català | Hace más de 10 años

Ses mentides més grosses són les que deis els espanyolistes, que voleu exterminar la nostra llengua i la nostra cultura, com podeu viure amb tant de odi dins voltros? Noltros defensam totalment el català però no odiam les altres llengües, a jo per exemple m'agrada molt viatjar a Andalucia i tenc amics allà, simplement no volem que substitueixin el català pel castellà a Mallorca, igual que tampoc no voldriem per res que llevassin el castellà per posar català a Andalucia o a Madrid etc. A cada territori la seva llengua. Lo contrari és feixisme i extermini.

user Vos queden dos dies | Hace más de 10 años

Si si, podeu posar mil negatius, pero insistesc vos queden dos dies, i a més ho sabeu, tothom ho diu i el poble és sobirà, és imposible que torneu a guanyar les properes eleccions perquè no vos volen votar ni els propis peperos, només votareu en Bauzà els que viviu del pp i dels doblers públics.

user Vos queden dos dies | Hace más de 10 años

En les properes eleccions ni els batles del pp votaran a Bauzà, crec que no el votarà ni la seva familia, ha fet molt de mal al poble. Tenc molts amics del pp que pensen que aquesta legislatura és com una condena que no acaba mai, i estan desitjant treure en Bauza del poder. Vos queda un any de cobrar dels doblers públics per defensar idees d'extrema dreta i per dir barbaritats per aquets diari, que no s'escriven tantes mantides ni en els comentaris del mundo.

user narpan | Hace más de 10 años

Em sembla més urgent que la FELIB debati de la fusió de municipis petits, amb els seus avantatges i possibles inconvenients. Molts de països europeus ja han fet els seus deures pel que fa a la concentració i optmització municipals.

user puff! | Hace más de 10 años

¿LE PREOCUPA LA SECESION?.. hace 35 años que en media españa: cataluña, valencia, baleares,galicia y euskadi etc estan adoctrinando salvajemente a generaciones enteras,los colegios son factorias independentistas, prohibiendo el español, obligando a la fuerza a aprender dialectos minoritarios, poniendo requisitos lingüisticos para vivir y trabajar en media españa etc. Y este proyecto educativo y social ha estado y esta bendecido por el pp y por el psoe. Es hora de volver a la igualdad y no discriminacion de los españoles .Volver a una sola educacion de calidad no identitaria y una sola sanidad igual para todos los españoles o esto es el principio del caos......

user toni | Hace más de 10 años

Y nuestros PP gobernantes, venga marear la perdiz, banderas, símbolos, tiles. Con las cosas importantes que hay resolver como el paro o el futuro de nuestros jóvenes.

user alucinado | Hace más de 10 años

Hay que ver lo tontos que son los voceros a sueldo de Artur Mas, no es que sean lo mas tonto de su casa, es que en sus casas no los quieren por tontos, no saben de historia, ni de fechas ni tienen conocimientos de nada, son tan bobos que se creen las mentiras históricas de los catalanes, no entienden de banderas, ni de democracia ni de educación, son tan tontos que ni se van a dar por aludidos

user Biel | Hace más de 10 años

Els catalanistes, independentistes i separatistes a Mallorca no tenen cap culpa de rés. La culpa la tenen les seves mares que es varen equivocar de lloc quan els van parir aquí en lloc de fer-ho a CATALONIA !!! Balears, no és Catalunya... ES ESPANYAAAAAAAAAA !!! JA, JA, JA, JA, JAAAAAAA !!!

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

@raixa.- Hi ha decisió ferme del Consell executiu que mentre no es convoqui plenari pot fer i desfer i decidir i et rewcordo ninet que la majoria del executiu son del PP. Quie no ho entenguin els opinadors sector cabrum que es lo mes lluit de cada casa (han fitxat a tots els analfabets funcionals) es pot entendre que tu no sàpigues com funciona axó ja es de traca.

user Cabreafracos | Hace más de 10 años

Aragón es Catalunya y el resto tierra conquistada. ¡La Virgen del Pilar diceeee que no quiere ser de Españaaaa, que quiere independizarase y que la llamen catalanaaaaaaaaa!.