user Miquel Angel | Hace más de 9 años

Aixo no serveix per res. Lo unic que volen es posar muntes a nes pescadors i aixi podersen sun mes doblers a la seva butxaca. On no hi ha un problema tranquil que es politic de torn el te creara. Bon estiu a tots.

user pescador2014 | Hace más de 10 años

nadie dice que los recreativos no puedan pescar? pero lo que si esta mal es que un pescador profesional viene a desembolsar casi 1000 e de gastos sin contar impuestos trimestrales ni averías ni inspecciones ni revisiones de titulaciones y diplomillas obligatorios recordativos anuales! lo único que dicen es que paguéis por poder vender cosa que no estoy de acuerdo ya que si lo pescas para comértelo tu y tu familia es lo mas honrado del mundo!. ahora si te quieres dedicar a vender pescado que hayas pescado tu.!!!!! pues te compras una embarcación lista·3ª te sacas el titulo de patrón casacas todas la formaciones de radio, formación sanitaria inicial. formación básica marítima, marinero pescador estar 18 meses de marinero en barcos de pescas y después te puedes dedicar a vender el pescado que pesques sino amigo lo único que puedes hacer es comerte lo que pesques y como te pille vendiendo pescado mmmm!!! drogas sexo y rocanroll

user raixa | Hace más de 10 años

Es normal de protegir el sector de la pesca professional. Després, ens queixam que, a les Balears, només hi ha turisme.

user uep | Hace más de 10 años

Hi va haver un senyors de's govern que anaran un pic a Cabrera amb una barca ilegal. Com ha acabat es tema?. Poc sa parlaaaaat. Aquesta barca, surt a pescar?. Jo som pescador recreatiu legal. Pesc per distreurer-me, i en basta basta. Aquest estiu vaig anar a Illetes, com moltsde dies, i jusr tombar sa illeta a escasos metres de sa costa un pescador profesional recoia ses xerxes i me va fer un gestos gens agradables. Pens que si donasin una bicicleta a es inspectors de pesque, per anar per es pasetjos des litoral, ja hi auria prou.

user llebeig | Hace más de 10 años

Si me'n refie a les xifres, cada any disminueixen el nombre de barques professionals, d'empleats i també de captures. Per ventura, ens exageram la força actual del nostre sector pesquer.

user robiol43 | Hace más de 10 años

Cada dia los pescadores de bajura tiran sus redes kilometricas desde el dique del oeste hasta bien pasado Can Pastilla.Otros bien pegados a tierra delante de la Catedral hasta Cala Gamba,incluso los domingos por la mañana,es una verguenza que no haya un barco del Govern controlando esto,y si no tienen barco que los miren desde el dique o de la Catedral y los esperen a la llegada,siempre son los mismos asi que Conseller saque a los inspectores de las oficinas y veran si es cierto lo que digo.En la primera parte de mi comentario ya se que son legales las redes pero son distancias excesivas y asi es normal que no quede nada en la bahia.

user pablo | Hace más de 10 años

y mientras discutimos .... los profesionales siguen esquilmando el mar.

user pescador de bromes | Hace más de 10 años

Pescadors de veres, de bromes, profesionals, recreatius, de gener o de juny... Tot el que he llegit fins ara es totalment cert i demostrable, tant per un bando com per l'altre. Crec que els profesionals tenen dret a guanyarse el pa honradament i els recreatius disfrutar de la seva afició dignament. El que si estic notant, tant per escrit com enmig de la mar es que hi ha una certa creencia per un dels sectors que perquè paguen impots i seguretat social el mar es més seu que dels altres... El fontaner que va a pescar es dissabte no paga impots i seguridad social? llicència? seguro obligatori? gasoil? Que vos pensau? Que sou els únics que passau fam? LA MAR ES PATRIMONI DE TOTS!!!! I no oblideu que ningú hi sembra res!!!! A mi tant me fot si li hem de tallar sa coa, es cap o es ginjols a nes peix, el que si reclam es el meu dret a pescar i disfrutar pescant. Aquesta llei me pareix correcte, però els rumors de limitar les captures de peixos "exquisits" a 1 per lliçencia me pareix un abús intolerable, o sigui, després de 3 semanas sense anar a pescar per feina, mal temps, dones i nins, el dia que hi vaig si tenc sa "desgràcia" de pescar un caproig ja no en puc pescar més??? Que he de fer anar s'olivar a comprar els que me falten per que dona i fills en mengin també? Al.lots, avui en dia tots els movils tenen camara, jo ja fa estona que vaig fotografiant el que fa olor per si els temps s'embruten. Salut i bona pesca per tothom!

user Guillermo | Hace más de 10 años

Saciaena yo no tengo problema en marcar las piezas! Sólo digo que no es justo que salgas de la bocana de un puerto y ya encuentres palangres a escasos cincuenta metros de la salida, o arrastrando nada más girar del puerto que no te ven! También doy la razón que hay recreativos que hacen y desacen sin contemplación en tallas y vedas. Pero también digo que siempre a los que más caña dan es a los recreativos.

user Sciaena | Hace más de 10 años

Crec que estem confonent termes... una cosa és el que els professionals (entre ells els artesanals) poden arribar a "vendre pel darrera" i sense passar per llotja, que estic convençut que és brutal i requereix indubtablement de major control. Per altra banda, NO ENTENC als pescadors recreatius legals d’aquest xat que es molesten per aquesta norma... és una cosa molt senzilla (com l’ablació de l’aleta caudal d’algunes espècies capturades) i que, en cas d’incompliment, només afectarà a aquells pescadors que sistemàticament venen de forma il•legal les seves captures. La resta no han de passar gens de pena!! Crec que la pesca recreativa ha de continuar essent una pesca per plaer i no una activitat que tingui connotacions econòmiques o lucratives.