user mikel | Hace más de 10 años

que s'ha guanyat retirant les senyeres dels instituts!? els mestres seguiran pensant igual que abans i ensenyaran lo mateix que fina ara! enteneu la questió o no vos arriba la cultura per entendre la situació?voleu acabar smb un sentiment a cops d'aixada!!??heu de saber que per cada cop en sortirem 10 disposts a lluitar!!

user jk | Hace más de 10 años

Bueno, ahora se van a dedicar ya, de una vez, a dar clase?? Que ya es hora.

user SAVE | Hace más de 10 años

ya le vale a Bauzá meterse con las banderitas, que cuelguen lo que quieran, que se dedique a buscar solución al desempleo y que se deje de tonterías.

user Idò | Hace más de 10 años

Ahir ja vaig pronosticar que avui, des-de primera hora els comentaris canviarien completament i que gairebé, tots serien favorables als desvaris d´en Bauzà i companyía. I aquests turmassots, son capaços de cobrar més que un funcionari de nivell alt-mitjà.

user Marga | Hace más de 10 años

Cuatre barres, d'acord, nexe comú, pero se vos oblida afegir sa franja color morat i es castell blanc amb cinc torres, som a Mallorca, ni a Catalunya ni a Valencia, a Mallorca, així que primer els nostros simbols. No sé perque posau tants de problemas a sa nostra bandera mallorquina, a no ser que sigueu un venuts.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

@Bla Bla Bla.- Sa curtor feta evidente. Tu has mirat els escuts de la majoria de municipis?. Au ilustre ignorant si et dic que figura la quatribarra a la granb majoria diras coses de intoxicació, catalanisme etc. etc. Ves a mirar s'escut que hi ha al pont de sa riera. I encara hi ha anaflabets funcionals que parlen de que les quatre barres no son tant nostres com de catralunya, valencia i aragó. El qu efa no tenir dignitat per haverla venuda per cuatre misseries formant part dels opinadores sector cabrum.

user el Tragón de S.Jordi | Hace más de 10 años

Ànims docents !! , FORÇA i LLUITA, con el dinero público.

user el dragó de S.Jordi | Hace más de 10 años

Ànims docents !! , FORÇA i LLUITA.

user MargaLida | Hace más de 10 años

No sé perque s'encabotan en lluir a ses façanes es floquet cuatribarrat, si vertaderament lo que volen es defensar lo nostro que pengin sa bandera nostra, sa mallorquina, franja morada amb castell de cinc torres, no es gaire diferent de sa senyera que tant agrada als catalanistes, sa nostra la podem lluir sense cap tipus de problema, per qué no els hi va be en aquets possar sa nostra?

user VIVA MALLORCA Y BALEARES | Hace más de 10 años

muchos comentarios y muchas razones, pero yo solamente os digo: VIVA MALLORCA, VIVA BALEARES, VIVAN NUESTRAS BANDERAS Y NUESTRAS COSTUMBRES, CATALANES EN SU CATALUÑA. NO LOS QUIEREN NI EN LA UNION EUROPEA SI SE INDEPENDIZAN, POR ALGO SERÁ. ¡¡¡¡ MALLORQUINES DEFENDAMOS LO NUESTRO !!!!