user ell no és del poble | Hace más de 10 años

El pijo engominat que tenim de president no és del poble ni ho será mai, per això no pot anar a les festes dels diferents pobles, perquè la gent no el vol. Ell viu en una élite privilegiada de gent que no toca amb els peus enterra, protegits per 100 guardes de seguretat amb els nostres doblers, i no té ni idea de les penúries que passa el poble, per culpa dels seus amiguets els cacics i les multinacionals.

user samantha | Hace más de 10 años

El qui ha fet sa foto mereix un premi.

user Llorencet | Hace más de 10 años

El poble aprofita la festa per esbravar-se i cantar unes gloses ben coentes contra el govern dels engominats que maltracta la nostra comunitat. Han corregut befes a balquena. I encara en correran. Merescudes.

user No se li cau la cara de vergonya ? | Hace más de 10 años

Un president que no pot anar a cap acte amb públic no se mereix ser president. No el volem ni a ca seva.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

A veure un que signa com "Un Poble" i que escriu "anargumenos"?, aquest te de Poble el que jo tenc d'Arquebisbe de Canterbury. Es veu que els opinadores sector cabrum com que no poden dir ni pruna de la condemna als de Turisme Jova, has de dir els doiots de costum per altres noticies que pobrets sino poden dir res no cobren.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

@jomateixa.- Si tu vols un president que s'ha d'amagar, i no pot anar a cap poble de les Illes, jo no. Ara treu el "mantra oficial" de que pobret es que l'insulten, es que els catalanistas que ni ha per tot, i la resta d'excuses "oficials" per imbecils. Uns insults de dues dotzenes de betzols. a un parell de pobles, es poden entendre per moltes raons. Que per tot l'insultin es perque s'ho ha guanyat a pols. Ara be estas en el teu dret a fer el ridicul i enpassolarte tots lo que vos diven els tres foresterots engominats.

user jomateixa | Hace más de 10 años

No està obligat a anar-hi... altra cosa és que voltros vos hagués agradat que hi anàs (supós que per posar-lo a parir). Si no vos agrada sa seva gestió: fàcil!! no el voteu. A mi mai se m'ha ocorregut insultar, cridar o tirar ous a cap polític. Quina punyetera mania que teniu de (intentar) tirar per terra tot lo que no vos agrada "ninets"!

user Un Poble. | Hace más de 10 años

Por lo que sabemos el Presidente de la Comunidad Balear SR. Bauzá a tenido más educación y respeto a la fiesta tradicional de Sa Pobla y otros pueblos de las Islas, que algunos ineptos y mal educados, además de adoctrinados por el catalanismo,. Si uno quiere exponer un criterío político está en su derecho y supuestamente sabe donde acudir y no hacerlo en unas fiestas que son del pueblo, como escribo antes son anargúmenos y mal educados y su mayoria adoctrinados catalanistas que no aman y no quieren a sus pueblos de Baleares.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

@jomateixa.- A mes del que ja t'han contestat, hauries de tenir en compta nineta que la seva obligació de anar-hi i aguantar tot el que li diguin també va inclosa en el seu sou malgrat, ell mateix, digui que es un president "florero". I et record que els sou li pagam entre tots malgrat no el pot tenir, segons la llei, per cobrar també els rendiments de la seva apotecaria

user el dragó de S.Jordi | Hace más de 10 años

Hei !! , quina foto més bona }:D