user rae | Hace más de 4 años

¿No tenim a Mallorca joves com Bill Gates, Steve Jobs, etc. creadors d'empreses? Hi ha d'haver de tot un poc: cultura i negocis.

user @ al darrerpep | Hace más de 4 años

Mira per on ja surten es fruits i veim ets adoctrinats com tú amb sa mentida catalanista opinant d'una manera poc rigurosa i totalment inventada. Deus esser un dels adoctrinats, o adoctrinadors subvencionats, que desde fa anys adoctrinen a ses escoles...per canviar una història que no lis agrada. Pots seguir amb sa teva incultura, però fes un favor i quedat a Catalunya, perquè a Mallorca sa teva pseudohistòria no serveix i només la veneu gràcies a ses subvencions de sa Generalitat i també des Govern Balear. Arruix i llegeix més.

user @al darrer pep | Hace más de 4 años

On vares estudiar història xato? és per denunciar l'escola. Sense entrar en detalls només dir que aquest fals i postís "estat-nació" que anomenau "espaÑa", creat a base de conquestes militars i mantenir sotmeses encara a dia d'avui a altres Nacions i Pobles de la Península i les Illes existeix oficialment des de la constitució de 1812. Com aquell que diu fa quatre dies. Tu deus ser el "pep" que escriu Deià amb la grafia franquista així que deus ser un d'aquells com n'esperanSSa Haghirrre que afirma que "espaÑa" ja existia al temps dels dinosaures. Quan arribis al Big-Bang m'avises.

user janjan | Hace más de 4 años

Que se queden alli.

user Tenxo | Hace más de 4 años

Yo no veo mallorquines, yo veo catalanes. Se pueden quedar allí.

user Pep | Hace más de 4 años

En tiempos de la conquista árabe ( Al-Andalús ) Cataluña fue la Provincia más Española que nadie y que nunca era llamada : La MARCA Hispánica , y si Jaime I de Mallorca pudo conquistar Mallorca es porque pudo embarcar desde Cambrils y desembarcar en Santa Ponsa , lo quería intentar desde el Golfo de León y era misión imposible debido al mal tiempo .

user hereu | Hace más de 4 años

Sempre i pertot, "com a Mallorca, enlloc".

user rae | Hace más de 4 años

"La Vanguardia" ha donat responsabilitats a intel.ectuals mallorquins, com ara Miguel de los Santos (sic) Oliver, Joan Estelrich, Baltasar Porcel.

user Uso | Hace más de 4 años

Tots renegats de lo nostro, ja sa poden quedar amb sa incultura catalana, que aqui no els anyoram i tampoc els esperam..una llàstims

user Pep | Hace más de 4 años

Pues creo que los Mallorquines confinados en Cataluña se sienten muy en Catalunya , y porque no , generalmente a todos los Mallorquines nos gusta Catalunya y sobre todo Barcelona !!! Visca Barcelona i ànims !!