user Arruuuuiiiix! | Hace más de 10 años

Forasters invassors i fascistes, fora de Mallorca!, Arruix, que aqui no és ca-vostra!

user Menos banderas | Hace más de 10 años

Menos banderas y mas trabajar para resorbe los problemas de los ciudadanos.

user catalanes invasores | Hace más de 10 años

catalanes fuera de mallorca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user Atención Opinador | Hace más de 10 años

Opinador, deja los temas del TIL, docentes, ley de símbolos, etc. que los llevas muy cargados. Pásate por el tema de Bauzá, sus policías y la fiesta de Sa Pobla y opina un poco allí. Echale un capote, que lo necesita, gracias.

user Potadalcul | Hace más de 10 años

Si els forasters que no es volen adaptar i son uns fatxes no ens haguéssein envaït, ara Mallorca encara seria La Perla del Mediterrani enlloc de ser el femer d´Europa.

user Por estética | Hace más de 10 años

Y la bandera española con el toro de Osbvorne no piensan prohibirla?.Es que hace muy mal efecto ver un animal maltratado, que además es la propaganda de bebidas alcohólicas.

user Observador | Hace más de 10 años

A Balears hi ha molt pocs catalàns, i els poc que viuen aqui es passen la vida treballant a les seves empreses i donant feina a la gent, per la qual cosa no ténen temps d´ envaïr rès. En canvi tenim la desgràcia de tenir uns inmigrants inadaptats, venguts de Castella, d´Extremadura, d´Andalussia, i d´altres llocs de la Península Ibèrica, que volen esborrar la nostra identitat, que no ens poden veure ni en pintura, que ens odien, i que fíns i tot ens volen canviar la nostra Història de glòria per una altra falsa de vergonya, i la nostra llengua materna, la nostra hermosa llengüa vernàcula, per una llengutxa de "tot a cent" feta a basse de faltes lèxiques i ortogràfiques i de Castellà. I per comprovar que aquesta és l´ autèntica invassió que sofrim a les Illes, ens basta veure els forasters del Sirculo Valear com ens ataquen, sense que nostros els hagem fet cap mal a ells.

user Invassió catalana?., ha, ha, ha, ha! | Hace más de 10 años

I son tan ignorants que al seu centre d´adoctrinament els han contat la mentida de que la Senyera éra la bandera d´Aragó i que els catalàns se la feren seva, i s´ho creuen i ho repeteixen una i una altra, i una altra vegada, com un mantra. També ens amollen l´altra mentida de la invassió catalana, i aquesta encara és és bona de desmontar, ja que no s´ha de consultar cap llibre i basta observaral carrer i a la vida real, com a Mallorca gairebé no hi ha catalàns. Els que si que ens han envaït, son els forasters que no respecten la nostra cultura i que ara s´`han posicionat i ens han declarat la guerra, perseguint-nos perseguint-nos als bons mallorquins, talment va fer Dioclecià amb els cristiàns. Forasters fatxes amb mala llet i mallorquíns renegats i traidors son els hosts que ens ha envaït.

user Profesor harto | Hace más de 10 años

en mi centro sigue el lazo colgado ,CONSELLERIA e IINSPECCIÓN NO HACEN SU TRABAJO?QUEREMOS CENTROS NEUTRALES. No son organismos políticos como si lo son Ajuntamientos ,CORT,PARLAMENT....SON MENORES DE EDAD ! ,mucho más influencia les que cualquier adulto. Que usen sus cuerpos y sus balcones ,pero no las fachadas públicas que TODOS PAGAMOS. muchos directores están haciendo méritos para conseguir su pequeño puestecillo en las próximas elecciones,....a costa de VUESTROS HIJOS !

user 0,00 | Hace más de 10 años

Mirau si son ignorants que per prohibir una bandera, que a més és la pròpia bandera, publiquen una llei de símbols. No saben distinguir entre un símbol´, que només és una representació abstracta d´´ una idea com pot ser el logotip d´una empresa, i un signe. Una bandera, una creu, un estel de David , una mitja lluna, o una senyar de tràfic, ténen un valor per ells mateixos i per tant son UN SÍGNE.