user asombrado | Hace más de 4 años

Para toni: Asombrado estoy de que esté pirateado y/o amañado. Más bien diría que el machacar a negativos es motivado por uno o unos pocos catalanistas/separatistas que no tienen nada que hacer o que tienen que demostrar que trabajan por las subvenciones que reciben de sus amos catalanes y de los grupos políticos renegados de las islas que también reciben órdenes de Cataluña o de Bélgica.

user toni | Hace más de 4 años

esto esta pirateado. no voten esta amañado.

user Mateu 1900 | Hace más de 4 años

En Valtónic és innocent vendra lliura i jo tenc dues botellas de cerveza belga esperant la noticia llibertat valtonic!

user Sac de gemecs | Hace más de 4 años

@AOE. Tant me fa que sigui hongarès com finès. Per a mi ambdues llengües són tan insignificants com per a vostè la catalana, pròpia de les Illes Balears. No és de gens bona educació menysprear la llengua del lloc on s'ha anat a viure. No l'hi mostraren els seus pares? Vostè sempre serà un estranger aquí, ja que es veu que ho té com un mèrit. Les Illes Balears sempre han estat terra d'acollida per als qui les respecten. Per als que no... NO. Hi ha estrangers que han tengut molt d'interès a aprendre la nostra llengua. Per a ells tot han estat facilitats.

user 007 | Hace más de 4 años

Bon dia a todos los acolitos de la OCB, veo que no han perdido el tiempo, pero no se preocupen por muy mal que les sienta, yo sigo opinando, solo buscan protagonismo, publicidad y polemica...porque de lo otro inteligencia cero patatero.Salut...

user Jo denuncii | Hace más de 4 años

Vos record que en Josep de Luís és misser. Si va anar a posar una denúncia en la situació en que estam les seves raons, potser professionals, debia tenir, no crec que ho fes per gust. Que algú s'estranyi i fins i tot qüestioni (i insulti) als que usam la nostra Llengua amb normalitat, sigui per fer una denúncia a la guàrdia civil o la llista de la compra, és molt més que demencial. És pur ODI. Després, és el Català Llengua OFICIAL a Balears? Sí, per molt que cogui al nacionalisme espaÑolista furibund. Per tant qualsevol estament està OBLIGAT a acceptar un escrit en una Llengua oficial de la Comunitat Autònoma que a més és la Llengua pròpia de Balears. El fet de que estiguem en període de confinament i crisi sanitària NO CANVIA ABSOLUTAMENT RES ni resta importància al fet de que un misser hagi d'anar a una comissaria a posar una denúncia. Usar la pandèmia i el patiment d'altres persones com a excusa per criticar-lo és, simplement, caure molt baix. Com feis sempre.

user Quasimodo | Hace más de 4 años

Tenc una botella de champán preparada per quan vengui en Valtonic, el detenguin i el duguin a la carretera de Sóller. Serà un gran dia

user Bush | Hace más de 4 años

A s'illa no volem ni delnquents ni independentistes ni a en valtonic

user Yoyo | Hace más de 4 años

catalanistas a cataluña, vienen aqui a imponerse, no los quiero en Mallorca

user Mallorquí | Hace más de 4 años

La Obra Cultural Balear de balear no tiene nada,,,,Todas sus actividades tienen un objetivo, convertir a las Baleares en una parte de sus soñados países de catadisney,y además, subvencionados por el Gobern Balear osea,con nuestro dinero alimentamos al monstruíto que quiere eliminar nuestra lengua,nuestra cultura y nuestra isleña indiosincracia para hacernos catalanes aunque sea con calzador...Mira si somos tontos los Baleares!!!