user Josep Miquel | Hace más de 4 años

@ Tòfol. Ja ho imaginava que no n'hi hauria. Estil Matasetzes i adiví mundialment reconegut el seu

user PEPMARBLAU | Hace más de 4 años

Miren ustedes, hace unos días salía en prensa nacional una carta del director de la escuela de ingenieros navales de Madrid. Donde decía que el curso podría perfectamente extenderse hasta septiembre, que no tenía porqué acabar en junio y que las clases y exámenes eran recuperables, al igual que las prácticas; e incluso planteaba como límite llegar hasta diciembre aunque tuviera que solaparse en parte con los primeros meses del siguiente curso. Diferencia entre universidades y profesionales de la docencia universitaria serios y otros, ... Ahora, que van a decir o querer hacer todos los agradecidos profesores de la UIB en su casa de vacaciones cobrando. Que haya exámenes on-line y no clases, y todos cobrando el 100% de su nómina como si hubieran estado yendo a la UIB en sus coches a dar clases y habiendo pasado el tiempo en los despachos con las tutorías, etc. La calidad de la UIB, luego no nos engañemos es la que es ...

user PSOE DELINCUENCIA | Hace más de 4 años

ERES PSOE 950 MILLONES EUROS

user Josep Miquel | Hace más de 4 años

Vols aposter Tòfol, tens pitera? Et dono avntage 10.000 a 1 fins a la quantitat que puguis pagar, i davant notari perque despres igual ets dels especialistes en fugir o possar excuses de mal pagador, que mai he cobrat un sol duret públic? I no estic gens nirvios, hem fan llàstima els que parlen del que no saben per ficar merda, tal cual vosté, peró ara segur a que noacceptarà les messions, perque m'encantraia plomar-lo. Vegem si es tan valent o a mes de demostrar ignorancia va pel mon en pla xulet pisicines rememorant al nostre típic Matasetzes, una pregunta quin nivell académic te vosté, perque crec que he fet llarg diguen estudis secundaris, amb sort primaris i tal vegada sensa aprovar l'hi donaren el certificat, tal i com es va fer durant un temps.

user Tòfol | Hace más de 4 años

@Josep Miquel, pren una tila que estás molt nirvios, veig que ets uns d’aquets que viuen des dobbers de tots... fora nirvis i que passis un bon dia.

user Josep Miquel | Hace más de 4 años

Tófol es evident que de la UIB no coneix res de res, ara lo de vincles amb Universitats Americanes per el Pare Serra i Europeas per Ramon Llull, si que te molta gràcia, es de traca i mocador, i demostra els seus coneixements sobre el funcionament de les Universitats, no fa falta cap personatje per establir vincles, lo seu es demostratiu que, amb sort, te estudis secundaris, la resta pel que fa als catalanistes, que ni vosté sabrà donar que enten per catalanistes, i lo de les subvencions ja es odi, ignorancia i manipulació, totes les subvencions, les d'aquí i les de la Generalitat son públiques i estan publicades, i clar com a bon jurista que deu esser desconeix que les subvencions autonómques son just per a quines entitats...? Au va gonellet torni a l'escola i tal vegada podrà anar a la UIB, perque no crec que es pugui permetre pagar per estudiar a fora, o millor, estalvii duros i vagi a un bon professional sanitari, pensi que es molt fotut tenir mal pes cap i que no siguin crosteres.

user FAKE | Hace más de 4 años

@Esporleri. Si els de VOX i del PP no son de dretes, no varen ser els de dretes, els que votaren no baixar se el sou. Vos creis que els no som dels vostros tenim memòria de peix, que som més beneits que voltros i que per força ens hem de creure tot el que vos inventau o capgirau.

user Observador | Hace más de 4 años

Des del confinament, que molta gent que abans treballava i ara segueixen més aquest diari, els ultres que viuen aqui dins i que abans eren els amos dels comentaris, ja no els va tan bé. I això que la majoria democràtica només llegeix les noticies i passa de comentar i de ficar se amb ells.

user Esporleri | Hace más de 4 años

@ comunismo ,hambre y muerte.Tu tens memòria? Sa dreta si que mos matava de FAM i mentres tant ells s'omplien ses butxaques. Què sa esquerra no ho fa tot bé, pot ser . Jo lo tenc clar que sa GRAN majoria de polítics miren només per ells i els seus.Mirau si han anat vius per no baixar el seu sou i crec que els que votaren que no varen ser de dretes😉

user Tòfol | Hace más de 4 años

Una pena que sa UIB sigui tan catalanista. Podria haver tirat de vincles amb universitats d’EEUU per en Junipero Serra i universitats centroeuropeas per en Ramon Llull, pero va voler ser un lloc de colocació de tots es catalanistes subvencionats per sa Generalitat de Catalunya.