user benetet | Hace más de 10 años

benet bohigas i moreno.... fas pena !! renegat catalaniste.

user Bauza lo debe estar haciendo bien | Hace más de 10 años

Bauza lo debe estar haciendo bien, cuando tiene ha toda la izquierda en contra.

user Xabi | Hace más de 10 años

Que nadie se enfade, que me han dicho que, para compensar a los de la gaviota, el año que viene traerán a Norma Duval.

user Hans de Sineu | Hace más de 10 años

Que fasil enganar a mallorquinos con catalan mientras politicos PP robar su dinero y pais ruina.En Alemania todos carcel y devolver robado.

user depalmasoy | Hace más de 10 años

Os recuerdo a los puristas, con la inmersión habéis borrado el catalán salat, característico de Ses Illes, si el que habéis oído a vuestros padres, a los mayores. Habéis borrado mucho vocabulario catalán que se usaba aquí y no en Barcelona, que ya se ha perdido y habéis importado el catalán extraño para nosotros en muchas palabras, no castellanizadas, sino diferentes. Además habéis llegado a la aberración de la persecución, ya existente en Cataluña de prohibir roturar en castellano, algo que ni Benito Mussolini hubiese hecho. La verdad es que esta vía fundamentalista no es la que queremos, queremos recuperar nuestro catalán-balear, nuestro castellano-español, y por supuesto otra lengua extranjera. Para esto los maestros deben trabajar y dejar de hacer política, y menos de la política desintegradora, esa que rompe en vez de unir. Gracias, muchas gracias a los maestros que habéis ido a clase, es hora de avanzar al futuro no a las cavernas catalanistas.

user marbosch | Hace más de 10 años

Si llegiu molts comentaris sempre fan referència al mateix tema: les suposades subvencions que reben els catalanistes. Idò ho podem dir ben clar i ben alt: els catalanistes no reben subvencions, les paguen ells mateixos amb els seus guanys i impostos. Per altra banda hem de recordar que Balears i Catalunya sí subvenciones, i molt bé, totes les regions d'origen de tots els forasters que es dediquen a insultar-nos en els foros: Andalusia, Extremadura, Castilla ...; el que haurien de fer és, com a mínim, callar, i després donar les gràcies; perquè si en aquests moments Catalunya, País Basc i Balears fossin independents fins i tot Madrid demanaria la independència i ja veuríem com acabaria la resta de regions origen d'aquests que es dediquen a insultar i escupir a la mà que els dóna menjar.

user algomejor | Hace más de 10 años

Supongo que también adoraban el que se prohibía roturar en castellano, sólo en catalán del de los catalanistas. Ni en la dictadura se hacían tales imbecilidades. Menos mal que alguien con cabeza ya lo ha suprimido. Adoradores de la subvención porque sin ella na de na.

user Benet Bohigas | Hace más de 10 años

Si voleu xerrar de dignitat, de cultura i respecte, el primer que heu de fer és donar la cara amb nom i llinatges, com fan les persones honestes. No us amagueu rere l’anonimat de la xarxa com fan les rates de claveguera per dir dois i insultar. O tal vegada sigui una teràpia de desinhibició per curar els vostres problemes d’identitat, apocats i innoblesa. Jo el que tenc de dir ho dic en públic, amb llinatges i sense necessitat d’amagar-me. No estic afiliat, ni som simpatitzant de cap partit, el que fa que els pugui criticar a tots si fan cosa que no m’agrada. Si hi havia més de mil persones (Es varen llogar 800 cadires , més els bancs fixos i la gent que hi havia per dalt la murada) com pot ningú dir que eren quatre enxufats o amics. Perquè s’està en contra de que la gent gaudeixi amb un espectacle de comèdia satírica, o no coneixen les nostres costums del glosat de picat on cadascú diu la seva i desprès tots tan amics. La setmana vinent anem tots a sopar plegats, de pensaments i ideologies distintes, com bons amics i cada u paga el seu, no ho finança l’Ajuntament. Darrere l’espectacle hi ha una gran feina, sortirà millor o pitjor, però l’esforç s’ha de reconèixer i agrair. Ara qui té la responsabilitat del poder i qui es pot equivocar és el PP, i no els altres, per lo tant és a qui hem de controlar i donar canya. Quan estiguin els altres ja lis tocarà el torn. Els que no us agradi la comèdia i tradicions mallorquines, sempre teniu Salvame de Lux, m’han dit que esta molt bé, sobretot per la gent que sense conèixer la noticia a fons mi mai participar en res li agrada criticar tot. Una abraçada a tots i totes que opinau sincerament i sense rancúnia, encara que pugui o no estar d’acord amb els vostres comentaris i idees. Benet Bohigas i Moreno “General del Rei Herodes”

user INTERECONOMIA | Hace más de 10 años

No pasa na ,el BAUZA lo tiene imposible MAYORIA ADSOLUTA.

user El Zorro | Hace más de 10 años

BAUZ y ES GARRIGUE siguen aciendo amigos.