user a Miquel | Hace más de 4 años

Homo, Miquelet! T’has fixat que s’Ultima Hora és un diari en castellà? Que estigui en la llengo que vulgui no vol dir que no defensi aquestes illes, la seva cultura i la tradició. De fet, ho fa millor que d’altres. Idò ben igual els que comenten en castellà. És el que es diu, no la llengo en que es diu l’important. Molts pensam, amb la llengo que volem per que mos dona la gana i som mès lliures que tú, que aquest nin és un pesat i no mos representa. De fet no és bona forma de promocionar productes d’aquí a base de tenir sobrepes essent tant jove com ell. I per altre banda, trob que en Rafa Nadal, en Lorenzo, qualsevol deportista significat de l’illa i millor si és paralímpic, o en Valent (un bon compositor de nivell internacional), o qualsevol doctor reconescut de la nostra medicina, o actors i cuiners coneguts, mos representen molt millor que en Montoro. Per no xerrar de la quantitat de dones d’aquestes professions que igualment ho podrien fer.

user uro | Hace más de 4 años

Para manu sila envidia fuera humo estarias muy contaminado

user Encarna | Hace más de 4 años

La promocion del producto local deberia hacerse no solo ahora, sino tambien a partir de ahora. Los hoteles, en el momento en que vuelvan a su actividad, serian un factor muy importante para el consumo de producto local y la consecuente promocion del mismo.

user Lidia | Hace más de 4 años

Forasters envejosos ficant-se amb un pobre nin que almenys defensa les tradicions de les illes. Desprès segur que aplaudiu com a beneits quan surten nins petits a la voz o a got talent ballant flamenquillo o sevillanes.

user Que asco de politicos | Hace más de 4 años

Confio mas en este niño que en Sanchez y Armengol juntos

user Sito | Hace más de 4 años

Tan sols dir que Vergonyos es tot aixo, i es Consell, quina demostraçio de no sebre estar............................................que curts deu meu.

user y tú qué sabes | Hace más de 4 años

¿Y tú que sabes si son buenas o malas?. Tú solo sabes comer, lo que sea, pero de alimentar el cuerpo no tienes ni idea. Y muchos de los que te rodean, tampoco.

user Toniet | Hace más de 4 años

Això ha de mester mà e metge, no se pot promocionar amb un nin menjar coses amb saïm i sucre. Manco tractor, panades, robiols i pilotes i més esport, verdura, torrat i bollit.

user Ficau vos amb un de la vostra edat | Hace más de 4 años

Al forasters i gonelles de per aqui no els agrada aquest al.lotet ni els seus videos. Ells s'estimen més els videos dels quillos que insulten i fan animalades fent mal als altres i tsmbé a ells. Maleït el dia que posaren els seus peuots a aquestes illes, malgrat també en hi ha de bons, perque pel cognom.d'en Miquel, se veu que ell té una cama andalusa, concretament de Jaén, però ell és tan mallorqui com els rubiols que promociona.

user Toniet | Hace más de 4 años

Lo que hay que hacer es obligar a que todo lo que oroduzcanos se venda aquí. Cuando se recupere la economía ya se podrá abrir a la foránea lo que es de idiotas es como puede ser que seamos barata la leche de fuera que la de aquí quien dice leche dice cualquier cosa y quitar intermediarios por favor el agricultor cobrados más y el usuario final más barato