user Mercedes | Hace más de 4 años

No soy creyente, a pesar de estar bautizada, pero si me doy cuenta del papel de la mujer en la Iglesia, no se le tiene en cuenta para nada, o casi nada, sin embargo la actuación de las religiosas de pequeños pueblos suele ser más cercana a las necesidades sociales, y de una mayor sensibilidad y generosidad, La Iglesia, representada por hombres es mucho más distante y lejos de la realidad social, si en el Vaticano hubiera mujeres....ojala. Es como el mundo islámico en que las mujeres no cuentan

user Maria A. | Hace más de 4 años

Ido, me pareix molt bé posar l´humor per endevant, encara que sigui temps difícil, i vos diré que estic contenta de veure com aquestes dones son unas persones més des poble, i s'atreveixen a cantar encara que només sigui perque els pollencins facin una rialle. Gàcies S Margalida Mascaró i companya, no faceu cas dels intolerants i seguiu essent generoses.

user mallorquí | Hace más de 4 años

Un 10 per aquestas monges, de petit vaix anar al seu col.legi i estic mol agraid d'elles, endevant i que Deu vos protegesqui.

user Miquel Garcia | Hace más de 4 años

Fantàstica feina que han fet sempre les Monges Missioneres del Sagrat Cor i, ara més, amb la força que transmeten amb aquesta glosa i aquest vídeo!!! Ànims!!!

user Uno de pueblo | Hace más de 4 años

@ y venga... a gente como tu deberían haberla confinado en una ciudad de edificios con pisos de cientos de plantas, todos equipados con PlayStation y demás chorradas. Lo triste, es que la tierra que pisas y que seguramente te habrá acogido, está forjada con la cultura, la tradición y la solidaridad que siempre han desprendido las monjas como las del vídeo. Y vas tu y las desprecias... me gustaría poder mandarte a otro lugar del mundo, pero desgraciadamente no puedo.

user Toni | Hace más de 4 años

Tenc la Sort de conèixer les Missioneres dels Sagrats Cors, exemple de dedicació al pròxim i humilitat. Tenen Missions a Rwanda, Santo Domingo, Camerun, etc. La seva ordre religiosa va ser fundada a Campos i es va dedicar tot d'una a l'educació de bona part de led nines i joves del poble, que no tenien accés a l'alfabetització, després anaren fundant escoles a molts llocs de Mallorca i la Península i, posteriorment, les Missions a deiferents parts del món. Per a mi, una benedicció que aquestes germanes ens vulgui animar i encoratjar d'aquesta manera, perquè, pregar, estic segur que ho fan un grapat de vegades cada dia. Moltes gràcies i que Déu ens beneeixi a tots!

user joan de sa muntanya | Hace más de 4 años

¿Monges? jajaja...

user Francisca | Hace más de 4 años

M'ha encantat, tot missatge positiu és benvingut en aquests temps que estam visquent, enhorabona! Als que criticau esper que algun dia arribeu a aconseguir la felicitat i no hagueu de recurrir a l'insult o al menyspreu per passar el temps. Salut a tothom!

user Enric Tudurí | Hace más de 4 años

La labor de les religioses, no és pregar TOT ES DIA... Són com tothom, també tenen els seus moments. Que Déu ens segueixi acompanyant a tots.

user Carina | Hace más de 4 años

Mare de Déu a lo que han arribat les monges. Suposava que pregar per la salut era la seva missió. Vaig errat, veig que com a pellasses no tenen preu. He rigut molt, de la glosa pèsima i la interpretació patètica.