user charlie | Hace más de 10 años

i si en vez de ponerlo en ciencias i matematicas por que no lo aplican en educacion fisica i plastica por ejemplo

user un mallorquinista | Hace más de 10 años

Això és un batle que mira pes poble i no per sa cadira. Enhorabona. @Mare: vostè s'ha llegit es TIL? Sap que diu s'article 8? Clar que és obligatori, i ha de ser una de les següents assignatures: matematiques, ciencies socials, Medi (una amb cada llengua). ja me diràs quina barbaritat! @1 d x aki: El senyor Cifre se va presentar per un programa electoral, en cap cas xerrava de TIL, no trobaras ni una sòla referència a n'es tractament integrat de llengues, però si a n'es CONSENS amb sa comunitat educativa. Per cert, gent com tu fa que sa política estigui tan mal vista. WINSTON CHURCHILL se va presentar pel partit Conservador i s'enfrentà a ses directrius del seu pròpi partit (acabà al Partit Liberal per alguns anys.).

user tomeu | Hace más de 10 años

Segun lei en otro medio el nivel educativo de Pollença esta por muy por debajo de la media de mallorca que de por si es muy bajo. ( datos del informe pisa 2014). Por lo que la culpa se deberia buscar tanto en los alumnos, profesores y padres

user curial | Hace más de 10 años

No vull negar del tot el problema, emperò crida l'atenció que els alumnes de l'escola concertada no estiguin tan estressats pel anglés integrat.

user MARE | Hace más de 10 años

I perquè assignatures amb anglès a 1er d ESO, si no és obligatori... Aquest centre, pensa tant poc amb els alumnes com la Conselleria.

user 1 d x aki | Hace más de 10 años

Cuando un político de un partido pone en duda las directrices del mismo debe ser expulsado inmediatamente. Si el Sr. Cifre está Kgado con la oposición que dimita, pero que no se salga de la política de partido. El PP ganó y el PP gobierna y al que no le guste que se vaya a Cuba o Venezuela.

user Guiem | Hace más de 10 años

Es titular haria d´esser "es profesors no escolten als pares i mares, i utilitzen als nins i nines per els seus propósits"

user Quina barra | Hace más de 10 años

Com qui ningú els hi va fer cas a sa moció de censura en es batle de Felanitx, ara treuen lo de s'estres infantil. DEIXAU D'UTILITZAR ETS INFANTS!!!

user ¿Por qué se estresan los alumnos ? | Hace más de 10 años

¿No será por la pésima publicidad que han hecho los profesores sobre el TIL?. Si ya me parece poco profesional que un funcionario no quiera aplicar la ley, creo que está fuera de toda ética que se critique dicha ley delante de los alumnos. ¿Cómo no van a angustiarse si les han "pintado"el TIl, literalmente, como un monstruo?. Se debería empezar a depurar responsabilidades, es una vergüenza que los críos tengan que pagar las consecuencias de las irresponsabilidades de los mayores.

user JS | Hace más de 10 años

A veure,els col.legis concertats, la majoria fan plàstica i EF amb anglès abans de la implantació del TIL. Però això o res és el mateix, és un paripé. Al final si un alumne vol aprendre bé l'anglès s'ha d'apuntar a classes privades. Un TIL ben fet s'ha de començar d'infantil i així progressivament i no un dia per un altre sense tenir els professors preparats ni els alumnes. Vos pensau que amb un curs accelerat d'anglès els professors estan preparats per ensenyar anglès amb terminologia cintífica? Jo vbull que els meus fills aprenguin anglès però amb bones condicions i no amb aquesta xapussa. Si no milloren la metodologia de l'assignatura d'anglès amb més pràctiques de lectura, comprensió, etc no se pot muntar el TIL d'aquesta manera I personalment, millorant la metodologia d'ensenyament de l'anglès des de petits ja bastaria i no faria falta per res cap TIL