user Força Mallorca | Hace más de 4 años

Mira per on aquests quatre replegats que se pensen més ser més guais i que van de manco contaminats d'espanyolisme que el nostre estimat Mallorca, ara resulta que estan tan invadits i emmerdats de forasterades com hi està tot Mallorca. Ai las!

user Pedro Capó | Hace más de 4 años

El nombre fué elegido por votación de los socios y simpatizantes en la temporada 59/60

user Jutipiris | Hace más de 4 años

@Tomeu, @Mallorquin i @anàlegs: Deixant el tema del catalanisme apart (consider que aquest no ès el lloc adequat per parlar d'això) sempre he trobat que els llocs s'han de dir pel nom que el poble els anomena i no posar noms "postissos". Així, al Passeig del Born se li ha de dir "Es Born" i no Generalísimo, ni Rey Juan Carlos, ni Manuel Azaña. A l'aeroport (que molts voldrien que li posassin Rafael Nadal), tampoc, no perque en Nadal no s'ho mereixi, si no perque ja en te un "Son Sant Joan" o Aeroport de Mallorca. Per aquest motiu, jo li posaría el nom que tothom coneix de tota la vida "Camp del Baleares o de l'Atletic Baleares". No será més importan ni més fantàstic si es diu "Estadio" que si es diu "Camp". L'importància la dona la gent, l'afició i l'història del club, no l'adjectiu que li entaferren. Es la meva senzilla opinió.

user Tomeu | Hace más de 4 años

S'estadi s'hauria de dir con se diu s'equip. Si s'equip es Atlético Baleares, s'estadi s'ha de dir Estadio Balear. Si el nom de s'equip es Atletic Balears, aleshores Estadio Balear. Se veía que no podría sofríe que tenguem un estado nou, eh barralets?

user Mallorquín | Hace más de 4 años

El facherio catalanista nunca descansa

user AbuYahyá | Hace más de 4 años

El Ajuntament no ha metido dinero público en este estadio? Entonces, si es así, en catalán, por lo menos. Por otro lado la respuesta del club es un tanto insultante. Cuando se fundó el Estadi Balear, en 1960, España era un regimen autoritario con un solo idioma oficial de uso obligado, por tanto no había otra opción, a no ser que se bautizase el estadi con el topónimo propio del predio de su ubicación, caso de Son Hugo, Es Fortí, Son Moix, Son Malferit, etc...

user Al Cesar lo que es suyo | Hace más de 4 años

Stadion

user Xisca | Hace más de 4 años

Y que tiene que ver esto con el futbol?

user Francesc | Hace más de 4 años

Un día pregunté a un gran hotelero mallorquín que por qué no apoyaba al deporte mallorquín patrocinando algunos equipos, o incluso comprando el Real Mallorca y me dijo que no había que tirar el dinero.

user Brevedad | Hace más de 4 años

Qué pérdida de tiempo.