user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

Fart de tot, don't worry, be happy.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

En joan de sa muntanua és molt llest, no vol què l'hi prenguin es pél diu:Que no mos prenguin es pèl; de "mallorquinisme politic", res de res; El"catalanisme secesionista" es el seu projecte !! I com què és tan llest, dona sa culpa a Catalunya de la crisi de la contaminació del canvi climàtic i la corrupció generalitzada.Mentre en Mates,en Camps,Fabra,Aznar,Bàrcenas i cia...hereus directe del fundador del PP son els què si que fàn una politica justa decent i que mira de resoldre els problemes que patim a ses Illes.En Joan de sa muntanua és molt llest.

user A esta gente | Hace más de 10 años

A esta gente se le ve un gran porvenir, no se porque no se han unido antes o siempre han estado juntos.

user totxo | Hace más de 10 años

Això de la "convergència orgànica" sembla més mal de copsar i d'entendre que no una incorporació pura i simple.

user Fart de tot | Hace más de 10 años

Dictadores de derechas o de izquierdas que mas da,dictadores al fin y al cabo.

user Somcat | Hace más de 10 años

Més a prop per a ser lliures, per a ser Països Catalans. Per bon camí. No afluixeu mai MÉS. Gràcies.

user Lluis | Hace más de 10 años

Siempre se juntan el hambre con las ganas de comer, y es que Dios los cría y ellos se juntan.

user perez | Hace más de 10 años

MES-ENTESA-PSM.Y otros varios nombres, que han cambiado durante su vida política esos políticos están para que les demos de comer y coger todo lo que puedan en sus mandatos.Para ellos somos canallas que nos manejan como títeres, NI catalanes NI separatistas NI franquistas.NECESITAMOS POLITICOS QUE RESPONDAN AL PUESTO DE TRABAJO QUE LES DAMOS Y NOS HAGAN PROSPERAR COMO MALLORQUINES LUCHANDO DONDE SEA POR NUESTROS INTERESES Y SI NO BARCO DE REJILLA

user edu | Hace más de 10 años

srs.de PSM-ENTESA se ha prdut sa nostra essencia,no tindreu es meu vot.

user JS | Hace más de 10 años

Ja era hora. S' had'acabar amb el bipartidisme psoe i pp a les IB. S' hnn de substituir aquets dos partits perquè agafin la iniciativa tant d'esquerres com dreta el dos partits que esimin la terra de veritat, MES i PI. Els altres dos sempre han perjudicat a les IB ja que des de Madrid segueixen la disciplina de partit. Un exemple, les Canàries, rgràcies a C C quans els governs centrals no tenien majoria absoluta aconseguiren molts mes beneficis que noltres i aquí la gent continuant votant PP i PSOE maldament ens perjudicassin. Canviem el xip d'una vegada i no tengueu por de canviar el vot ja que no perdem res i en canvi tenim molt a guanyar.