user Carrasco | Hace más de 10 años

Comença ben tort, contradient als 100.000 manifestants que sortiren al carrer de Mallorca, donant armes al PP, intentat fer una gràcia al sector més espanyolista, pot ser, pero en realitat traint als companys de partit i als docents que fins ara han confiat en que l'oposició en bloc seria contundent amb el TIL. Ara també ens dirà que s'ha de mantenir la LOMCE amb petites modificacions? No ha encertat avui Aina.

user loloszet | Hace más de 10 años

Pues ya tenemos una diferencia con Francina. Me parece más razonable la Sra. Calvo. Lo que ocurre es que es poco realista, ya que es imposible que el PSIB gobierne sin Més, y Més no apoyará el gobierno si no deroga el TIL.

user JS | Hace más de 10 años

Pens que s'ha equivocat amb les manifestacions sobre el TIL. No era el moment i pens que s'ha de degorar i crear un altre sistema més eficaç i sobretot consensuat en tothom. Millorar, l'anglès SÍ, però no a costa de reduir la llengua pròpia d'aquí, el català. No s'ha de mesclar una cosa amb l'altre. Pens que s'ha precipitat i que hauria d'haver consultat amb el seu equip abans de dir el que ha dit, perquè les consequències seran negatives sobretot perquè el PSIB necessitarà el suport de MES i possiblemt del PI per governar.

user Hay que derogarlo y empezar de cero | Hace más de 10 años

Sí al trilingüismo. No al TIL.

user Aquesta fa la seva guerra | Hace más de 10 años

Barceló, proper president del Govern.

user Tomeu | Hace más de 10 años

Si soy político y digo que soy capaz de hacer dos cosas a la vez por que soy hombre, me crucifican primero y me meten fuego después.

user Por fin. | Hace más de 10 años

Por fin una voz sensata en el PSOE balear. Aina Calvo, ha hablado sobre el TIL. La primera socialista en reconocer que las tesis nacionalistas, en cuestión lingüística, en el seno del PSOE les han hecho perder muchos votos. Por fin, una socialista coherente. Bienvenida Aina, voces sensatas como la tuya hacía años que eran esperadas dentro del socialismo auténtico.

user Esteván | Hace más de 10 años

Su gestión fue muy, muy flojita, la gente debería reconocer cual es su puesto adecuado en política. Ninguna de las dos amerita el número, ¿ nadie se lo dice ? En definitiva es un reflejo de la mediocridad política de esta tierra y de la nula capacidad para renovarnos

user Fede | Hace más de 10 años

El PSOE no treu ni 20 diputats a Balears ni drogant a tots es peperos . Amb lo malament i amb Sa ruina que ens deixaren es pensa aquesta dona que tenim memoria a Curt plaç?

user Ginebra | Hace más de 10 años

I què pensa fer, governar tota sola? Es pensa que si qualque dia arriba al Govern no haurà de menester els vots de l'esquerra? Com pot dir aquest doi del TIL? Comença ben malament.