Quin partidasso . Quina mala sort. Amateurs contra juveniles . Sou molts dolents i aixo que vos a tocat una liga facil. L añy que be es veig a tercera.

user Berbenator | Hace más de 4 años

Qué pena!! Yo soy del Mallorca pero quiero que el Baleares gane siempre. Así llegan al playoff con esperanzas y la caída es más dura y divertida.

user amunt atlètic | Hace más de 4 años

Partit fluix. El Madrid ben dolentent lo que passa que el Baleares ha estat ben espés i ben dolent igual que el rival. La primera meitat més bona que la segona en part perquè l'àrbitre a la segona meitat ha fet la seva feina molt be, ajudant i omplint de faltes i targetes al Baleares (no sigui cosa que guanyàs al Madrid!!). Al final del partit, penalty clar a l'àrea del Madrid, l'àrbitre ho veu, es posa el xiulet a la boca, marca cap el punt de penalty i després no el pita. Es veu que es va asustar en veure el minut 92 i 1-1 al marcador amb el Madrid de'n Raul a davant!! Quina vergonya!! Tenc clar que no tornaré anar a veure un partit d'un filial del Madrid. Quin avorriment!

user Baleares al poder | Hace más de 4 años

El mundo de los BARRALES nos tiene mucha envidia, nosotros vamos como un cohete y ellos como un burro y cojeando...VISCA EL GRAN AT BALEARES

user Tofol | Hace más de 4 años

Raul seleccio¡!

user amunt atletic | Hace más de 4 años

Partit fluix. El Madrid deixa molt que desitjar lo que passa que el Baleares avui no ha fet les coses be. Millor la primera meitat. La segona meitat per oblidar i sobretot gràcies a l'àrbitre. Ha fet la seva feina molt ben feta pitatn tot en contra del Baleares i mostrant moltes targetes. A l'últim minut del partit, penalty clar dins l'àrea del Madrid, l'arbitre ho ha vist clar s'ha posat la mà al xiulet, ha marcat amb la mà el punt de penalty i després no l'ha pitat!!! VERGONYOS.