user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

Esteu pixant fora de test,aneu a remolc,heu perdut tota credibilitat,l'estat federal no us el heu cregut mai,no hi ha tercera via Catalunya n'està fins els pebrots del PP i del PSOE...en el fons sou l'altra cara de la moneda,el PP està amb la de franco i voltros on hi havia el pollastre.(Si no reconeixeu al dret a decidir dels pobles,com el PP,de què xerrem,si aquest és un dret fonamental als paisos civilitzats.Tinguessis vergonya no anomenaries a Felipe Gonzalez.

user joaquim de badalona | Hace más de 10 años

el psoe no nos interesa en catalunya. el psc-psoe se ha aprovechado de la inmigración española en catalunya formada sobretodo por andaluces pero cada vez irán cayendo más. tienen poco futuro en catalunya. han engañado mucho.

user Esta psoe se cree | Hace más de 10 años

Esta psoe se cree que hemos nacido esta mañana, puede que engañe ha quien se deje.

user Lluc Maria | Hace más de 10 años

Protagonistes de la verborrea és el que són. De tota la vida. Com el pp, miren pel partit, són centralistes i tenen una llista enorme de corruptes. Insalvables uns i altres. Nocius per a la nostra comunitat. On són els fons de compensació que no ens volien pagar quan els del psoe governaven aquí i a Madrid. En Zapatero va venir a fer campanya i li varen posar l'estora vermella, etc. Mentrestant, havia negat i negava el fons compensatori que toca a Balears per contribuir tant i tant a mantenir aquest estat ruinós.

user @ popet | Hace más de 10 años

Ai, innocència! Vostè es pensava que hi aniria? Si només pot anar a reunions de gent que unta amb doblers o de gent a qui fa favors. No es pot moure per cap poble perquè es fa estimar massa. Ja li varen deixar un emblemet a la inscripció que inaugurava el centre en qüestió. La persona enviada del president li farà un resum del missatget.

user @ Scorpio | Hace más de 10 años

Potser, avui que vostè aconsegueix fugir del tema que l'obsessiona, diu qualque veritat. Però hi hauríem d'afegir que, quan governa el pp a Espanya, es fan algunes de les coses que retreu al psoE i d'altres de ben poc guapes. Poden anar plegats aquests dos partits, que, juntament amb d'altres de centralistes com upyd i iu, són contraris als interessos de la nostra comunitat i tampoc saben governar bé Espanya.

user @algarrobo | Hace más de 10 años

Hi altres a recriminar-li que acepte els pitjors pressupost de la historia de les Illes Balears com a BONÍSSIMS

user Scorpio | Hace más de 10 años

Armengol tiene razón, el psoe pasa a la historia negra de España por haberla arruinado las dos veces que la ha gobernado, esto sin hablar de haberla llenado de inmigrantes, drogadictos, perro-flautas y haber dado alas a los catalanistas.

user Pater Nostrum | Hace más de 10 años

Otra que busca ser diputada del Congreso: trabajar 1 día a la semana si se tercia, hotel 5 estrellas y vuelo en 1ªclase. ¡¡¡Aquí el que no corre vuela!!! y a los ciudadanos no nos queda otra que tragar aceite de ricino.

user empipat | Hace más de 10 años

¿Que ha dicho la tia esta?.....¿"indisociable "? joer, que lista es,......anda y se ha quedado tan pancha.....