user Catets | Hace más de 10 años

Hi ha persones (catets) que confonen ser espanyols amb ser castellans. Es mallorquins som espanyols, i tant!, però no castellans. Es pot ser mallorquí i espanyol al mateix temps.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

o sóc català Enmig de la mar s’aixeca ma terra fins tocar el cel que es besa en la serra banderes de blau jo sóc balear jo sóc de mallorca català insular. Tot el meu passat, que la història allunya, el tenyeix de glòria la gran Catalunya en les arrels profundes de la meva gent un conqueridor portà proa al vent la nau que a Salou deixà ses amarres seguint la bandera de les quatre barres. Estim Catalunya perquè té un passat de lluita incansable per la llibertat. Jo sóc de la raça vella i gegantina que espantà del mar la gent serraïna jo sóc de la pàtria dels agermanats Joanot Colom vells avantpassats defensors heroics de tradicions que en sang ofegaren Àustries i Borbons. Estim Catalunya perquè té un passat de lluita incansable per la llibertat. Herois de Mallorca herois catalans que en les hores greus us dàreu les mans fent del vostre exemple sagrada costum jo us tinc en ma vida de guia i de llum jo sóm mallorquí i és la meva glòria èsser català per la meva història. Estim Catalunya perquè té un passat de lluita incansable per la llibertat. Pere Capellà

user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

Els autors fan una declaració, diuen que son espanyols,hi?Qui els priva aquest sentiment?si ells són espanyols em sembla molt bé,ara no cal que embrutin sa façana i vulguin imposar als que no ho són.Crec que aquesta és sa diferència,els espanyolistes volen imposar-nos sa seua espanyolitat,ja ho deia el ministre wert"hay que espanyolizar a los niños"en canvi els catalanistes en tenen prou en afirmar el que sóm hi hem sigut desde el segle XIII,sense voler imposar res a ningú.

user Cesc | Hace más de 10 años

Jajjajajjaja los chavales con los rotuladores,,,,,, esta veda la empezaisteis vosotros......

user borriko del jardin | Hace más de 10 años

Han sido maulets para echar las culpas al pp. Eso de las pintadas es cosa de izquierdosos radicales

user trist | Hace más de 10 años

Rebaixar-se a seguir s'exemple de grups fanatics com arran. Res justifica espenyar es patrimoni

user Rocío | Hace más de 10 años

Llevo ya varios años en la isla y todavía no me he acostumbrado a esta incultura y a esta repugnante manía de pintarrajear las paredes y monumentos. Vaya imagen que damos a los turistas de palurdos impresentables. Y yo que me quejaba de Sevilla. Esto es mucho peor.

user Marga Lideta | Hace más de 10 años

Ai si contàssim quantes estelades pintades i pegatines pro-independència aferrades tenim en mobiliari urbà i façanes de negocis!... Aqueixes no compten, no? Si jo cridàs a Emaya per que llevin sa de sa meua façana ho farien o hauria de contractar a una empresa per fer-ho? Ells poden expresar sa seua "nacionalitat" amb banderetes i pegatines per tot arreu, però si duus tú una d'Espanya ets un fatxa.... No sé quí és més fatxa.

user Uli | Hace más de 10 años

Habran sido el Campos y el Delgado en un arrebato de Españolidad

user YO | Hace más de 10 años

Visca Mallorca!! Visca Catalunya!!