user Caraduras | Hace más de 10 años

Y de que nos sirven a las otras islas el tren o el metro de Mallorca?...que porcierto se llevan 107 millones en subvenciones y ni un Euro para Ibiza y formentera...independencia si,pero de Mallorca¡¡¡

user barrufet | Hace más de 10 años

Tornarem a odiar a tot lo forasterot, el farem fora de les nostres illes. S'estimem més un "pisto" que un bon tumbet, ballar "sevillanas" que anar a veure uns boleros, al "aguardiente" que unes bones herbes mesclades i sobre tot, aprendre obligats anglés que la nsotra llengua. No senyors, no ens fareu sortir de la nostra illa, molt abans vos anireu vosaltres. Bizantins, Vàndals, Romans, àrabs, tots aquets ens varem fer pasar per la corda, i a tots els varem fer fora. Ara toca el torn del FORASTEROTS que no es vulguin adaptar a les nostres costums, la nostra cultura i la nostra llengua.

user yoleo | Hace más de 10 años

La mayoría de alcaldes del PP están a favor de que el TIL sea voluntario y con consenso. Leed o escuchad las noticias. Y no pongo nada más por si la censura.

user catalanes a cataluña | Hace más de 10 años

mano dura contra los catalanistas, que se vayan a su cataluña, catalanes barco de plomo

user Cesc | Hace más de 10 años

Jajjajajajjaja se os temino la dictadura catalana.......al que no le guste a africa con sus antepasados....

user Resultats | Hace más de 10 años

Menysprear la nostra llengua = no saber defensar les nostres coses = la sanitat i l'educació pitjor finançades + no trenet a Artà + sí AVE a Extremadura i Galícia

user Maltrato | Hace más de 10 años

Ni AVE con muy pocos pasajeros, ni PER, ni subvenciones altísimas como las que todavía recibe la minería del carbón, ni autovías con muy poco tráfico, ni aeropuertos sin aviones, ni cambios de sexo gratis, ... Baleares: a pagar. Somos pocos votantes y muy periféricos, pero lo peor es que somos tontos y que, además, demasiados de los que aquí viven (incluídos los miembros de este Govern) no parecen sentir esta tierra como propia.

user Potra de Menorca | Hace más de 10 años

A la API: Boicot al formatge menorquí... Soc català... Tampoc XORIGUER

user El Canvi Necessari | Hace más de 10 años

Sense un millor finançament autonòmic, les necessàries millores a la nostra educació i a la nostra sanitat no seran possibles. Dretes i esquerres, castellanistes i catalanistes han d'aprofitar la present activació social per demanar, plegats, un millor tracte. El que ara ens donen és humiliant. Hi ha comunitats per sobre dels 300, 400 i 500 euros d'inversió estatal per persona. Noltros: 66,7. Els més maltractats amb molta diferència. Per això, cada un dels nostres metges ha d'atendre més malalts i els nostres nins no disposen de tantes facilitats per estudiar. I ja no xerram dels doblers que, per persona, aporta la nostra comunitat a l'Estat.

user Ya semos uropeos | Hace más de 10 años

Ya han llegado libros, a Ibiza, en la modalidad mallorquina. Ahora la calidad de la enseñanza mejorará.