user narpan | Hace más de 10 años

Segons els principis democràtics, és normal que el Govern balear estigui a un nivell més alt que els Consells insulars. Tot i això, el problema de la financiació dels consells és seriós.

user curial | Hace más de 10 años

"Borriko": "Conselleries" catalanes i consejerías andaluses són consemblants, un poc com ministeris de nivell autonòmic. El Consell de Mallorca consiteix en una cosa ben diferent que s'assimiliria a una mena de diputació, dins un marc insular.

user Klein | Hace más de 10 años

Dejad de maniPPular y robar las arcas públicas. SINVERGÜENZAS.

user Pep Gonella | Hace más de 10 años

Tots aquests que retallarien autonomies fins tornar-les pedanies s'han preocupat de mirar per on es perden els diners? Idò que mirin cap a Madrid o, millor encara, que se n'hi vagin i no tornin

user Concís | Hace más de 10 años

Sobra el Senat. Això sobra.

user consell para qué? | Hace más de 10 años

El Consell sobra... por tanto también sobra el dinero que se come cada año, que no es poco.

user ILLESCA | Hace más de 10 años

La Conselleria de Familia i Ser. Soc. del Govern, a excepción del área de Dependencia, SOBRA porque el IMAS del Consell de Mallorca dirige y gestiona mucho mejor en materia de familia, menores, tercera edad, centros de menores, residencias, ayudas y servicios sociales.

user borriko ahorrativo | Hace más de 10 años

Oid bien esto, el pp debería dar ejemplo; los Consells, Consejerias a la andaluza, o Consellerias a la catalana deberían desparecer para siempre. Ya hay un parlamento autónomo en cada Comunidad que podría hacer todo bien y de paso reducir gastos de enchufados y chupones sean del pp, ciu, erc o psib o mes..

user Mateu Planas | Hace más de 10 años

Sra. Salom o de España, el que ha de fer és tancar la paradeta. El mateix que va fer per exemple amb la Televisió de Mallorca i així no hi haurà problemes de duplicitat de competències i els doblers que el malgovern de Bauzá li destina al Consell els podria distribuir directament als Ajuntaments que són els més propers al ciutadà. Les activitats pròpies dels Consells es poden dirigir a les diferents Conselleries del Govern i de ben segur que l'estalvi seria força gran, sobretot el que estalviaríem en sous de polítics, càrrecs de confiança, assessori "palmeros/as" de partit. Sigui valenta i desfaci aquesta institució que tant mateix vostè ja ha espenyat d'ençà que va entrar només ha criticat als anteriors i poca cosa més.

user Clareta | Hace más de 10 años

Presidenta Salom, com pot ser que deixeu que el senyor Bauzan vos trepitgi d'aquesta manera? Quin poc amor propi!