user truc | Hace más de 10 años

Dubto molt que hagis fet historia de batxiller. Antigament hi havia dos regnes: La corona de castella i la corona d'aragó que es va juntar amb el comtat de Barcelona i que es va expandir a les illes, valència... No se quina historia heu aprés a l'institut però si és així com l'apreneu molt malament. El que importa de dia 24 és que la nova llei WERT ens farà retrocedir 35 anys: S'instauraran revàlides, s'eliminen els programes d'integració a aules ordinàries, es suprimeix el poder que tenen els consells escolars. Tot això em preocupa més que el tema d'una bandera perque jo soc mallorquina, xerr Castellà i català i sempre he tengut respecte cap a les dues llengües.

user vic | Hace más de 10 años

Digau-li com volgueu: catalá, mallorquí, baleà... tmapoc el podreu aprendre al manco a l'escola.

user Costelladeporcella | Hace más de 10 años

Vols fer el favor ser un poc educat?. (Quni disbarat que he escrit, això és imposible!)

user costelladevadella | Hace más de 10 años

No hi ha confilcta educatiu. Hi ha conflicta sindicalista. Aquets sindicalistas de sa Yihad Catalufa están molt mál avessats. Ni una Passa Enrrera davant aquest adoctrinament Catalufo. Som i serém Balears i no volém impossicions de sa Peninsula. Visca es Balear d'en Ramon Llull i Mossen Alcover. Fora es barceloní d'en Fabra i llepaculs.

user Cuec, cuec! | Hace más de 10 años

No Josep Miquel, perque en Corque Lorenzo ha atropellat i mort la gavina del PP i ara hauràn de posar un corb com a logotip.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

Pues nada, si la guarda de bubotetes que nos gobierna decide que la bandera de Baleares es una gaviota sobre una manada de cabestros" será también la bandera que nos dice el ordenamiento jurídico vigente. Vaja tonteries, hi ha gent que no sabem ni que ha pres. Per cert nene, banderes les tenien no just regnes, les tenien tots els comtats tant de Catalunya com de Castella. No fa falta esser cap regne per tenir una bandera propia. Cuanto historiador hay por aquí.

user Una altra vegada. | Hace más de 10 años

La historia de que la quatribarrada és d´Aragó és una mentida que s´han inventat uns aragonesos fatxes. La quatribarrada és catalana i aquest fet està bén documentat. I vegada és "vez" en Català i no té rès a vure amb l´accident geogràgic ni amb el fenòmen meteorològic. I t´en pots riure de la nostra llengua, però a jo tu me fas pena.

user Contesta a una altre vaguada | Hace más de 10 años

La bandera de baleares es la que nos dice el ordenamiento jurídico vigente. Si miramos la historia podemos mirar cuando l as banderas eran un mechón de pelo en un garrote o algo parecido. La cuatribarrada no tuvo su origen en Cataluña , pues Cataluña no existió nunca como reino. Lo que aparece en el escudo de España ( nuestro escudo) son las barras de Aragón , no las de Cataluña. Queráis o no queráis.

user vicente | Hace más de 10 años

A ver, cual político de la oposición que habla en mallorquín, menorquín, 0 ibicenco normalmente en su vida cotidiana,, va a pedir en el Parlament que se rectifique el articulo que dice que nuestra lengua no es el catalán, cambiándolo por el balear, este seria una forma de no perder votos, al tiempo.

user Una altra vegada? | Hace más de 10 años

Quantes vegades haurem d´explicar-vos que la bandera quatribarrada, sense casellets ni floritures, és a més de la bandera de Catalunya també l´autèntica bandera de Mallorca?. L´Estendart que es treu en processó el 31 de Desembre és una quatribarrada núa, perque el castellet es va afegir quan es va publicar l´Estatut d´Autonomia. I pensau que si no hi hagués Senyera, tampoc hi hauria bandera española "roja y gualda", ja que és un derivat d´ella, malgrat vos cogui a la vostra ànima messetària i poc respetuosa amb voltros mateixos.