user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

Et fa gràcia quan diuen madrid ens roba? idò deus ser ximple, perquè a ningu amb dos dits de front li fà gràcia que li prenguin sa cartera. Sobre el què faría barcelona és fer volar coloms, el què sabem és el que fa madrid.I sobre sa corrupció, el PP és lider indiscutible però,com què espanya és una república bananera i no una democràcia...tots els poders fàctics marejen sa pardiu i mentre en mates passeja tranquilament i tota sa plana major des govern central es van passat sobrets per arribar a final de mes,mesquins i el rei s'en va a caçar elefants....ay Puput,no has vist ses balances fiscals?

user galgospodencos | Hace más de 10 años

Está bien que opinen sobre el derecho a decidir, pero como políticos malloruqines, por lo que han de luchar es por el DERECHO A QUE NO NOS EXPOLIEN. Y eso no lo hacen.

user Puput again | Hace más de 10 años

Carabassot! Quan dius un païs sense corrupció crec que olvides que a Balears i a Catalunya som els campions! Ets dels que donen a Madrid sa cupa de tot i no són capaços de fer una mica d'autocrítica. Me fa gràcia quan diuen: Madrid ens roba..., tu saps lo que ens farien des de Barcelona? S'endurien la Seu a troços! O penses que ens volen per simpàtics? Un saludo, de bon cor, la inocència d'alguns em desperta simpatia.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

Els socialistes han perdut els papers,els passarà com a Catalunya. Com potser que un partit negui a la població un dels drets més bàsics de la democràcia.El dret a votar si volen continuar formant part d'un estat que els ha conduit a la ruïna econòmica cultural i socialment, ho fer un projecte nou, amb gent capaç d'ilusionar i fer un pais engrescador sense corruptes...hauriem de començar a fer un pensament.I votar partits d'àmbit local, de gent de ca nostra i que no depengui dels seus amos instalats a la meseta.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

Hi a una cosa que uneix als espanyols d'esquerra hi als de dreta.La idea d'espanya.Aquest concepte absolutista,arcaic i troglodita que necessita enmanillar i prohibir als seus ciutadans... per a seguir allargant al màxim la seva trista i agònica existència.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

Puput,surt de sa cova hi vés a fer una volta,una mica d'aire oxigena ses neurones.

user invierte en tu futuro. | Hace más de 10 años

Vaya empanada mental que tiene Francina, sí pero no, no pero sí...

user Puput | Hace más de 10 años

Derecho a decidir qué quiero ser? Soy lo que soy y me siento feliz, soy mallorquin, balear, español, europeo..., ahora si puedo decidir me hace ilusión ser noruego ,rubio y medir 1,90..., vaya chorradas! Y alguien cobra por estas ocurrencias?

user yo votaré al PP | Hace más de 10 años

No os quejéis tanto de que España nos explota, porque un 25% de lo recaudado aquí se va para Cataluña, pero eso no lo decís nunca los catalanistas porque no os interesa. Por lo demás, es de sobras conocido que con el ParoSOE/PSIB y compañía jamás saldremos adelante porque ni ellos mismos saben lo que quieren, se apuntan a todo con tal de rebañar cuatro votos. Vergüenza debería darles habernos dejado una deuda de siete mil millones de euros que tardaremos unos 60 años en pagar. "Esperanza Marí, procedente de ERC y ahora en el PSIB, votará con Més, según ha sabido este diario." Sin comentarios, es decir, de Esquerra Republicana de CATALUÑA... ¿qué hace esta mujer aquí, de un partido político catalán? Se imaginan ustedes una ERBalear y que fuésemos a Cataluña a opinar: nos lapidan, como buenos ciudadanos de Catalarabia.

user el_dragó_de_S.Jordi | Hace más de 10 años

Me apuesto lo que sea que si pudiéramos ver lo que miran estos parásitos en sus móviles, portátiles, y mentes, en ese momento, NINGUNO ESTABA TRABAJANDO por y para la ciudadanía. - P$IB, el mismo perro con distinto collar, que sólo buscan su beneficio personal. - FUERA DEL GOBIERNO, y dejad paso a la izquierda real, Unida y Plural, que trabaje de verdad para la ciudadanía.