user no hi ha res a fer | Hace más de 4 años

@toni: Els temporals no arrabassen la posidonia. Igual hauriem de ser un poc més humils i estar ben informats abans de crear més confusió opinant des de l´ignorancia. A finals d´estiu els brots vells es moren de forma natural i deixen pas als brots tendres que neixen. Tots els afeccionats al busseig sabem que els millors mesos son a finals d´estiu perqué la posidonia nova només te un parell de centímetres d´alta i es poden veure totes les coves submarines i racons que durant la resta de l´any están tapats. El que fan els temporals es treure a la vorera la posidonia vella que ja está al fons del mar arrebassada i morta per un procés natural i la deixan demunt la platja on cumpleix també una funciò natural que és protegir l´arena. Així ho ha fet sempre la naturalesa i per això gaudim ara de les platges que tenim. Com és possible que no pogueu entendre això?.

user que facin una llei | Hace más de 4 años

Propós que si s´han de regenerar les platges on s´ha retirat la posidonia, paguin el seu cost els qui han ordenat retirar-la i algún diputaducho que converteix en fems tot el que toca. Si tan segurs están de que la posidonia no tes res a veure, idò no han de passar gens de pena.

user May | Hace más de 4 años

Por qué ahora ??? Preguntaros , qué empresa saca la poseidonea . Nada es tan limpio !!! Paran las obras en carreteras y los ponemos a limpiar playas . Bona nit .

user Jo | Hace más de 4 años

Fora por!!! Arreeeu

user Ciborg | Hace más de 4 años

Lo que yo no sé es cuando se va a enterar el personal que la posidonia es una planta y no un alga, porque no es lo mismo.

user Haurem de fer una manifestació | Hace más de 4 años

Haaaala! Ara tothom a retirar la posidònia i quan ens quedem sense platges, li exigirem responsabilitats al moneato ignorant, que ha començat aquesta altra guerra contra Mallorca, però també al Govern i en especial,al conseller de Medi Ambient per seguir li el corrent i no posar lo al seu lloc. Covards!

user Idò | Hace más de 4 años

Si molesta, que sí que molesta, sa lleva i punt. Sempre l'han retirada i era lo més normal del món. També podem deixar es fems sense recollir per no molestar a ses rates. Basta ja de tanta ecotonteria.

user Beowulf | Hace más de 4 años

Y esto lo permite un Govern comprometido con el medio ambiente. En fin, mismo perro distinto collar

user Toni | Hace más de 4 años

Me sembla bé que s'eviti fondejar sobre alga, però comparat amb les tones que rabassen els temporals, lo de les àncores és una rialla

user Llegan tarden | Hace más de 4 años

Las tenían que haber retirado a principios de verano para poder disfurutar de la playa tanto turistas como residentes y al que no le gusta que se vaya fuera de la isla.