user Toni | Hace más de 4 años

jajajajaja, fa 4 anys que no fan res, i ara amb un BOIB ho volen areglar !!!!, la Xylella no sap lletgir. No varen poder amb es Picudo Rojo i no podran amb la Xylella. Ni tans sols saben quins fitosanitaris funcionen.

user Gloria | Hace más de 4 años

Este govern también se ha olvidado completamente de la procesionaria. Durante años se subvencionada el tratamiento a particulares pagando un precio simbólico además se fumigan las zonas boscosas. Pero el govern del parte dejó de fumigar y subvencionar nada ahora cada cual tiene que pagar los tratamientos preventivos y los bosques se están secando. Pero les da igual.

user alucinado | Hace más de 4 años

Eso no importa, da igual si se mueren los arboles, lo realmente importante para este Govern, es el catalán, eso si es realmente importante para nuestros dirigentes

user Basta ya. | Hace más de 4 años

Es mentira. Muchos arboles se mueren de sed por falta de lluvia. Muchos payeses aprovechan para lograr ayuda de dinero o subvención.

user Manu | Hace más de 4 años

Dice 900 se está muriendo todo como quieren conservar el campo si no dejan hacer una triste caseta pues quien se va a podar regar etc algo que te da trabajo y no te sirve para nada si dejarán hacer una caseta a cambio del cuidado del campo obligatorio estaría más sano el campo no como ahora que está abandonado y por eso vienen las enfermedades los políticos de mal a peor

user Xuric de coa negra | Hace más de 4 años

@Mallorca morta: al cas de les alzines l'afecció sòl ser per banyariquer (plaga), al cas de les figueres més es fong de sa fusta i al cas des garrovers jo encara no he detactat cap cas d'infecció, però vaja no discutirem.. Tens tanta raò com allò de que igual que amb es canvi climàtic, amb es tema de plagues i malalties noves ens espera un futur molt negre. Però..podrem aprofitar per asfaltar i urbanitzar més, una vegada que ja no hi hagi cap tipus d'arbre viu..

user carrioner | Hace más de 4 años

és vergonyós com s'ha tractat aquest problema. No s'ha fet res! tot el llevant està infectat, tots els ametllers morts, després les figueres, ullastres molt malalts... quan veurem a algú fer alguna cosa? els informes no curen i vivim de la natura, aquest 15% del nostre pib que se'n va fora, l'hauriem d'aprofitar per curar-nos de plagues, sinó aviat no tendrem cap arbre de més de 10 anys

user Tomeu | Hace más de 4 años

Aqui habrá también recortes??? En cuatro años qué han hecho? Mira que son buenos gestores la izquierda....

user Xuric de coa negra | Hace más de 4 años

A ull de qualsevol bon observador que fa feina a "foravila", ens fa riure (per no dir plorar), veure ses dades que manetja sa consellaria..seran 900 es casos positius per xylella, però no es diu mai que probablement siguin 900.000!!!, els ametlers i ullastres principalment, els afectats a Mallorca, basta fer una volta per es termes citats..i veure es panorama esgarrifós..És hora d'obligar a propietaris a tallar i arrabassar tots es ametlers morts, preferiblement un poc abans de s'hivern.. I lo de que existeix algun tipus de prohibició a s'importació de plantes (ni susceptibles ni no..) aquí a Mallorca, encara costa més de creure..gracis a n'es no sebre "fabricar" res aquí ens arriba tot lo que mos arriba..trist..

user Mallorca morta | Hace más de 4 años

900? Jo diria 900.000.... per TOT estan moribunds. Entre Campos i Porreres fa por lo que se veu desde sa carretera... i no nomes ametlers. Ullastres, figueres, garrovers, alzines, albercoquers, pruneres, etc etc.. en 5 anys Mallorca sera un cementeri d'arbres. Mallorca és morta.