user Séneca | Hace más de 4 años

No le veo la gracia a esta "fiesta", como no sea lo de siempre . . . beber, beber y beber, luego vomitar y orinar dejándolo todo perdido y vuelta a empezar. Mucho ruido y mucha algarabía. A lo mejor le llamaremos a esto CULTURA ¿...?. Que vds lo pasen bien.

user No és veritat | Hace más de 4 años

Jo conec persones de Petra que son ben bona gent, ben educats i ben normals, que el seu comportament no té res a veure amb totes les animalades, que s'han inventat el multinik i els seus amigots anti mallorquins. I sa festa de ses clovelles me pareix ben ecològica, millor que no tudar ses coses de menjar tirant se les pes cap. Que tampoc ho critic, si és una tradició i ho volen així. Petrers: Q Que molts d'anys pogueu cel.lebrar les vostres festes amb salut i alegria. I al que no li agradi, que no hi vagi.

user ya no cabe ni un tonto mas | Hace más de 4 años

Animo a otros municipios a seguir el ejemplo, como tirarse algarrobas, patatas en la Puebla o yo que sé. Aqui en Palma tirarnos mojones de perro que de eso si que tenemos un monton. Al final vamos a tener que darle la razón a los de la teoria de la Involución.

user Juansinvox | Hace más de 4 años

Los mallorquines siempre quejándonos de todo!! Para una fiesta que hay...

user Toni | Hace más de 4 años

Dona lo mateix, que sigui Petra, Sineu, ....., som festes absurdes.

user Ido si | Hace más de 4 años

Bla bla bla...perque no veniu a veure que passa realment...?!! Que nhi ha que s'engaten o que pixen es carrer..clar q nhi nha! Pero petra no es magaluf ni o sera mai ...aquesta festa esta totalment controlada per l'associacio de joves del mateix poble, no es pot jutjar lo que no es coneix...bones festes petrers i petreres...q visque santa praxedis!!!

user so han de fe mirar | Hace más de 4 años

som de Petra,el primer que he de dir es que aquesta festa ha fuit de ses mans als organitzadors.Segon, donar ses gracies als voluntaris de protecció civil de Vilafranca per sa feinada que varen haver de fer per atendre a tots es comes etilics i ferits que es varen produir.Tercer,si els joves no saben anar de festa no han de sortir de casa seva.Falte molt de civisme i respecte cap els altres i cap a sa festa.Dit això:visca Petra i Santa Praxedis!!!

user Quasimodo | Hace más de 4 años

La gente joven esta muuuuuuy aburrida. Si hubiesen trabajado en el campo como antaño no tendrían ganas de fiestas absurdas.

user joan de sa muntanya | Hace más de 4 años

La fiesta de lo absurdo...

user Xisco | Hace más de 4 años

Fiesta ancestral de valioso valor cultural. Puede que sea nombrada fiesta inmaterial de la humanidad por la UNESCO