user Ciudadana del mundo | Hace más de 4 años

Si aquí en las islas gobernaran otros estás chorradas se acabarían pronto, ahora tenemos que aguantar otros 4 años más de fanáticos catalanistas!!, Es lo que tiene juntarse con MES!!. Y 4 años más de no hacer nada de provecho para los mallorquines, eso sí, todo en CATALÁN, ESO SI QUE IMPORTA!!????

user toni | Hace más de 4 años

@Margalida.Esser catalanista a Mallorca és esser racista amb sos mallorquins, mos enfonyen en es mateix tren que ets independentistes amb sos països catalans que ni mos va ni mos ve. Tenim història, arquitectura, gastronomia, literatura, folklore propis. Aquesta terra és regne de Mallorca que forma part des regne d'Espanya i de moment tenim rei. I no me diguin que no ho han triat, que a Espanya triam partit, i ells posen a sa gent que volen, no noltros.

user toni | Hace más de 4 años

Esser catalanista a Mallorca és esser racista amb sos mallorquins, mos enfonyen en es mateix tren que ets independentistes amb sos països catalans que ni mos va ni mos ve. Tenim història, arquitectura, gastronomia, llengua, literatura, folklore propis. Aquesta terra és regne de Mallorca que forma part des regne d'Espanya i de moment tenim rei. I no me diguin que no ho han triat, que a Espanya triam partit, i ells posen a sa gent que volen, no noltros.

user Pau Arranz Morell | Hace más de 4 años

Enhorabona per l’acció companys! Visca la República Catalana de Salses a Gurdamar i de Fraga a Maó!

user Margalida | Hace más de 4 años

Ser anticatalanista és com ser racista, és així.

user Bob | Hace más de 4 años

Falta el de la barba blanca

user Lucas | Hace más de 4 años

A ver, no sean tan duros con ellos, hacen lo que sus amos catalanes les ordenan. Les dicen que salten y ellos no preguntan ¿Por qué? sino ¿Hasta dónde?...

user Joan | Hace más de 4 años

Enhorabona a l’ASM !!!! És molt lamentable que s’identifiqui als manifestants per exercir els drets fonamentals i constitucionals de manifestació i protesta. Tot per aplicació de l’estratègia de la por al ciutadans. És molt trist que el Govern de les Illes no obri expedients i requereixi actuacions a Delegació de Govern en relació a l’exercici dels drets lingüístics en LLENGUA CATALANA dels ciutadans de les Illes.

user Bernat | Hace más de 4 años

Ben fet i enhorabona!! Per veure que l'heu encertada, basta veure com s'han posat d'histèrics aquí els trolls colonitzadors, que volen exterminar el mallorquí i van dient allò de "que bonita Mallorca, lástima de los mallorquines."

user Madó Bet | Hace más de 4 años

@Que és de fàcil...en tres paraules o en tres palabras "cap de fava o cabeza de haba"