user Toni | Hace más de 4 años

Jo no diria ni de lluny que la Sra. Santiago o el Sr. Vicenç són responsables únics i directes de la baixada de vots. Però davant de la davallada de vots són els que haurien d'haver donat la cara i fer una passa al costat per iniciativa pròpia. És de manual.

user M | Hace más de 4 años

La Sra. Fina Santiago i el Sr. Vicenç són els que han fet perdre tants de vots a MES. Si no posau gent nova us enfonssareu tots solets. (Ex votant de PSM i MES)

user Arni | Hace más de 4 años

Que siga, que siga así el triunvirato Mesínico. Las próximas elecciones, a la rue del percebe con su partido. De momento, a seguir de la teta, a hinchar su panza de olla y a dejar correr la bola...sin otra cosa que hacer que dejarla correr. Hala salut i força al canut!

user Margalida | Hace más de 4 años

La que ha fet un paper salat és na Rosa Cursach, la presenten de florero quan saben que no sortirà elegida i ara que la cosa és segura, hi envien el mascle alfa. D'això se'n diu el feminisme de Més! En Noguera, volent fer creure que hi havia d'haver renovació, també s'ha tornat lluir.

user Votant de MÉS | Hace más de 4 años

3. En vicenç vidal es sa persona que ha fet millor feina i de s'anterior govern. No ha enchufat ningu, ha possat gent de perfils molt bons a moments determinats per coses concretes, i quan han acabat sa seva feina els ha canviat. Sa seva conselleria ha estat sunica que ha funcionat i que ha fet sa politica que va prometre. Posarlo a nes senat, es tudar un molt bon politic i lo pitjor es que ja el cremes per daqui 4 anys. No se veuria bé que daqui 4 anys presentar un cap de llista que ha xupat des bote des senat. En definitiva es carregarse lo millor que te MÉS

user Votant de MÉS | Hace más de 4 años

Lo segon que ha de fer MES es treure na fina santiago. Val que ho fa molt be i sa gent que fa feina amb ella diu que es molt competent, però, fa massa que cobra de sa politica i segur que MES pot trobar una altre persona molt bona tambe. Si MES no es capaç de trobar ningu competent com ella, es que es partit esta molt fotut.

user Votant de MÉS | Hace más de 4 años

Lo primer que ha de fer MES es renunciar a nes senador. Ses negociacions han estat molt dolentes, pero preferesc dues conselleries sense senador que amb senador. Aqui es on ha de demostrar mes que volem fer politica i no volem cadires.

user joan | Hace más de 4 años

Quin espectacle ens donen. No mes pensen en ses cadires. Pensau mes en solucionar els problems dels ciutadans. La Proxima legislatura ens pensaremos millor a qui votam.

user joan | Hace más de 4 años

un 10 per als estrategues socialistes MÉS, tocat i enfonsat

user enric | Hace más de 4 años

Los de MÉS siguiendo su dinámica habitual de perdedores, han premiado a los perdedores, no han regenerado nada y todo continua igual, todo el mundo contento y chupando a pesar de haber perdido la friolera de 25.000 votos, ahí es nada. Sólo piensan en su silla y en "comandar", eso sí que les va bien, cobrar y "comandar" estos burgueses se creen superior al resto de mortales y que han nacido para ello. Han demostrado de sobras que lo único que les importa es el cargo y "comandar". las personas les importan o muy poco o nada de nada. IMPRESENTABLES