user Jose | Hace más de 4 años

Esta trabajadora falta respeto al guardia y debería aprender castellano en España.

user Deinca | Hace más de 4 años

Es una catalanista de pro. En su perfil de facebok lo único que tiene son cosas a favor de la independencia. Por eso este conflicto, por cojones. VIVA ESPAÑA. Y VIVA LA GUARDIA CIVIL.

user EnBonMallorqui | Hace más de 4 años

A jo me discriminan a diàri, sa tele púbblica autonóma, mal anomenada de "ses illes balears" passa pes cedàs des catalanofilia, sas instituciions púbblicas mos envíen escrits que no enténc, emb catalá, es formulàris que téng qu'omplí per demanà cualsevòl cossa, no estás em Llengo Baléà sino catalana, o sigui d'un'altre comunidad autònoma que per més nassos, ara se volên separà d'España, y es politics que mos desgovernan les apoyan, se supossa qu'ês nostro estatut diu que s'an de defensà sas nostras "modalidad lingüísticas", però no, mos han abandonad, només prima ès català, que NO es nostro. Au vés!

user Alonso | Hace más de 4 años

Cuando he leído la noticia he observado que hay nada menos que 124 comentarios.se ve que el tema de la lengua calienta a la sociedad. Los que son de aqui y viven aqui defienden el catalan y los que no son de aqui pero viven aqui defienden el castellano. Un tema polemico el de la lengua

user Antonio | Hace más de 4 años

Yo no me imagino a un guardia civil diciendo ADEU

user keko | Hace más de 4 años

Visca la Guardia Civil. I fora aquests que la insulten acceptant com a normals comportaments com el descrit en aquesta notícia. Comportaments que, a qui més mal fan, és a la mateixa Guardia Civil.

user Carmen | Hace más de 4 años

No es sa primera vegade que una persona digui o denuncii a qualqu per xerrar es catala i sempre venguent de castellans. Es mallorquins mai varem tenir cap problema emb sa nostra llengo. No sira que aquests que xerran es catala son es que no volen baixa des burro?

user Jaume | Hace más de 4 años

Els mallorquins, també hem de demanar perdó per existir? Mentre aquest país segueixi discriminant tot el que no sigui castellà i castellanòfil, no es mereix ni el meu respecte ni la meva estimació. I que això ho faci un GC -que m'ho crec perquè a mí també m'ho han fet- posa de manifest la necessitat cada cop més peremptòria de "democratitzar" aquest cos policial. Què fàcilment obliden aquests senyors que, com la resta de "funcionaris de l'estat", són ells que estan al nostre servei, no a la inversa.

user anonimo | Hace más de 4 años

¿A cuánto pagáis el cambiar las valoraciones?. Se os ve demasiado el plumero, pero como dicen los catalanes "la pela es la pela". Si tengo que escribir en catalán al menos que sea cobrando a pesar de que no cambiarán mis ideales. VIVA LAS BALEARES, SU HISTORIA, SUS COSTUMBRES Y LOS QUE DEFENDEMOS SUS "LLENGOS".

user Qüestio d'Educacio | Hace más de 4 años

Com que el món és món don per fet que d'estúpids n'hi ha per tot arreu però també vos faré uns matísos. Repeteix, tenim tot es dret a xerrar en sa nostra Llengua i si transigim i no feim ús des nostres drets com a catalano parlants quedam submissos a sa supremacia des castellà tal com ens volen alguns. Com vaig dir no tenc gaires manies a canviar d'idioma si no m'entenen però primer faig s'esforç, xerrant poc a poc, de fer-me entendre. A partir d'aquí, una cosa és no transigir i una altra ses males maneres. No transigir no vol dir imposar i no té res a veure amb prepotència, mala educació, provocació o manca d'empatia i aquest és es punt fonamental que alguns no volen entendre. Ses males maneres no les he vist mai començar per part d'un catalano parlant, en canvi nos trobam diariament amb faltes de respecte cap a noltros per no transigir en s'ús d'un dret. És a aquests casos (on a més s'altre normalment ni vol entrar a raonar) on, lògicament, poden sortir espurnes per tots costats.