user jordi | Hace más de 10 años

ANIMO Y FORÇA ... EL PUEBLO UNIDO JAMAS SERA VENCIDO ...El PP nos há vendido,siempre he pensado que una ley bien hecha no se tiene que tocar entre al gobierno quien entre,ademas siempre machacan a la classe media...No se puede permitir hacer um mundo de ricos y pobres ...en esta movilizacion nos tienen que oir de todas las partes del mundo incluso en el cielo porque Dios esta com nosotros

user Filopator | Hace más de 10 años

En tiempos de Franco iban a la Plaza de Oriente el 1º de octubre miles de autobuses llenos de fervorosos seguidores de las provincias cercanas a los que se les daba un bocadillo y una cerveza por ir a aplaudir. Luego hicieron lo mismo en Andalucía en los mítines de González y Guerra. Y ahora se hace lo mismo en Mallorca para joder al PP. Los motivos cambian pero la estética es la misma.

user mallorquí | Hace más de 10 años

J. R. BAUZÁ convoca elecccions anticipades ja i veuras si treus majoria o no. Has enganat a molta gent, inclosos molts de PePeros de tota sa vida, sobretot de la part forana que no volen saber res de tu, perquè encara que potser se sentin espanyols, estimen la seva terra, la seva cultura i la seva llengua. Sr. Bauzá se'n vagi a Madrid i s'endugui tota la seva tropa d'extrema dreta espanyola que li repugna tot lo mallorquí, com en Delgado, l'agent forestal,....

user No pasar pena | Hace más de 10 años

No pasar pena que estos gasto, no lo pagan los de las manifestaciones, los pagamos los que no vamos.

user jorge | Hace más de 10 años

la izquierda se moviliza por una manifestación política para derrocar un gobierno en la calle en vez de en las urnas, el TIL les importa un bledo, la cuestión es tener algún motivo para protestar contra el PP, a esto se han reducido los argumentos de la izquierda... ya viene siendo habitual.

user Destinada aqui | Hace más de 10 años

El fracaso del año pasado de la libre elección de huelga, fue en gran parte, gracias a los colegios e institutos. Cuando ibas a matricular a tus hijos y decías que te decantabas por el castellano, las palabras que utilizaban, te había cambiar de idea; ESTAS SEGURA? Piensa que de momento solo lo ha elegido tu hija, y como no hay niños suficientes, tendrás que cambiarla de colegio!! Más de uno rectificó, y ese fue mi caso. Yo estoy destinada aquí, de momento por un año, no creo que más, evidentemente quiero que estudien en castellano, porque me niego que pierdan un curso escolar, por no entender absolutamente nada en ninguna materia. Y que conste que le he apuntado a clases de catalán por las tardes, en absoluto me niego a que aprenda una lengua. Pero repito, fue un fracaso "obligado"

user Joan Gran | Hace más de 10 años

Vs una bona part dels indignats si varen votar, lo que no varen votar ni tornerán a votar es Psoe. Faltaba aclarir eixó. I lo que demanan sempre ès mès eleccions no unicament cada 4 anys. Basta ja de imposicions del bi-partidisme

user juniper | Hace más de 10 años

El nacionalisme castellanista d'en Bauzà és fanàtic i gairebé castrense (de família li ve). Fins ara a l'escola s'aconseguia més o manco que tots els nins sabessin castellà i català (mallorquí), i a poc a poc també anglès, perquè ja estaven implantades les Seccions Europees en què moltes assignatures es feien en anglès. Però es feia amb professors i alumnes preparats i motivats. Ara tot això s'ho carregaran per ampliar el castellà com sigui amb l'excusa de l'anglès. Al final els alumnes només sabran castellà, perquè ni aprendran anglès ni l'assignatura. I d'això es tracta. Al programa electoral, el PP optava per l'elecció de llengua, la famosa llibertat dels pares, però no els va sortir bé, perquè el 87% va votar a favor del sistema actual. Ara s'han decantat per la imposició pura i dura del castellà i de l'anglès de forma barroera i precipitada. On queda la famosa llibertat? El PP no compleix ni el seu programa electoral. Volen tornar a l'escola d'en Franco, que és on varen estudiar ells.

user mec | Hace más de 10 años

Jo vaig estudiar a l'IES en català però vaig aprendre-hi també castellà, anglès i francès. Per cert, vaig treure un 9 de castellà a selectivitat. Ara, no només xerr i escric perfectament en català i castellà si no que tenc un B2 d'alemany, quasi un B2 d'anglès (me falta un any) i un B1 de francès. El que s'ha de fer és tombar el Til i deixar que les seccions europees a què s'acollien els centres els darrers anys per fer classes en anglès als alumnes capacitats segueixin agafant força. I escoltar els docents, que un farmacèutic i una venedora de pisos no en poden saber més que els mestres i professors, d'educació.

user vs | Hace más de 10 años

A les eleccions, els "indignats" i altres no van votar. Després, no aturen de demanar dimissions cada dia. No em sembla ni madur ni coherent.