user decepcionada | Hace más de 4 años

Jo només puc dir que en sento molt decepcionada amb aquesta administració ja que es suposa que ha de mirar pel seus treballador i no crear indefensió i amb els sindicats que en van vendre que havia de fer una qualificació professional que despres de fer passes m'assabentat que jo que tenc estudis superiors i soc fixa discontinua (si senyor, tenc també un contracte precari com a l'empresa hotelera) no en servirà de res.... ja està bé de maretjar la perdiu, vos heu aprofitat de l'incertessa que tenim sempre com a col.lectiu.

user pelusa | Hace más de 4 años

xuknorris no puc estar de cap manera d'acord amb tu, crec que la persona que ha de donar explicacions és la que ha firmat i publicat aquestes instruccions, ja que la persona que pugui entrar en el seu lloc, no té per que menjar-se els marrons que li deixen altres. Pens que som un col·lectiu desaprofitat dins el centres, que estimam el que feim i que no ens tenen prou en compte, estic d'acord amb jomateixa en que es una lluita per l'inclussió nostra també dins els centres. Esper que aquesta unió sindical perduri per altres temes i que el sindicat que s'ha mantingut al marge hi sigui la propera vegada, l'unió fa la força, i ja està bé de voler penjar-se medalletes, tots sabem que 4 som més que 1.

user Jomateixa | Hace más de 4 años

Crec que estam mesclant ous amb caragols, un tema es la tria, que totalment d'acord en que no es possible que en una legislatura s'hagin empleat 3 models diferents de tria, quan el curs passat es va aconseguir, segons la meva opinió, un sistema trasparent i just, per tirar-ho tot en terra aquest any. Si parlam de instruccions, el que no pot ser que siguem l'unic col·lectiu de la caib que per definir la nostra feina hagin de treures unes instruccions. Això demostra la necessitat urgent de que l'administració defineixi el perfil d'aquest personal,majoritariament sobradament preparat i cansat ja de fer voluntariat, i a més majoritariament en contractes de fixos discontinus, anam a l'atur a l'estiu, i que lluitem per una inclussió que no es compleix amb nosaltres dins els centres, no ens convoquen a reunions, som las"chica para todo" (no vull ficar tots els centres dins el mateix sac)....Crec que els infants i les seves families no es mereixen això i noltros com a treballadors tampoc.

user Aina | Hace más de 4 años

Jo som mare d’un nin de necessitats i no entenc q la persona q se passa tot un matí amb el meu fill no pugui assistir a les reunions on es xerra de coses q l’afecten a ell i en canvi hagi d’estar a un menjador gestionat per una empresa externa sense cap usuari de necessitats i no en parlem si a més a més pretenen q faci un acompanyament de transport escolar. Però sí q trob normal q acompanyi al meu fill a les acampades o als viatges d’estudis si troba q ho ha de fer perquè forma part del desenvolupament educatiu del nin. La feina dels Ate és molt més important del q molts pensen, gràcies a ells i elles podem estar tranquils q els nostres fills estan en bones mans.

user Esperanza | Hace más de 4 años

Sindicalistas, de verdad os creeis q una nota de prensa ahora cambiará la percepción q tenemos una gran mayoría de vosotros? Este año q habrá elecciones sindicales os poneis las pilas después de pasar tanto tiempo sin luchar por nosotr@s? Y cómo ha dicho alguna compañera lo de la próxima elección de centro es una vergüenza, yo soy interina y no me puedo creer q compañer@s q tienen oposiciones, una cualificación profesional, más puntos y nivel de catalán q yo no puedan elegir la plaza q más les convenga pq Consellería lo haya decidido y vosotros lo hayais firmado.

user Nena | Hace más de 4 años

Yo pienso q nuestra categoría profesional tendría q estar más valorada. Cómo es q con nosotros hacen siempre lo q quieren? En otras categorías de personal laboral cambian cada año sus funciones? Les hacen trabajar para empresas externas dentro de su horario laboral a cambio de un plato de comida? Tienen más privilegios los interinos q los fijos? Sinceramente creo q los sindicatos deberían sentarse todos y replantearse el trabajo q hacen.

user Xisca | Hace más de 4 años

Jo també trob que es sindicats haurien d’estar més units sempre perquè es polítics no puguin fer lo q vulguin amb noltros.

user Ojo | Hace más de 4 años

Totes tenin q fer lo mateix i aixo no se fa....i moltes fan lo que no toca. Jo som fitja faig lo que toca i despres venen companyes de contrate i fan lo q no han de fer...ido...que esperau....no hi ha forma de solucionar res....no doneu la culpa als demes. No bones companyes la malloria. Lo primer unió amb noltros.

user Mary Poppins | Hace más de 4 años

Pq los sindicatos no critican la decisión unilateral de la Conselleria para la próxima “tria”? Es normal q los interinos tengan más privilegios q quién tiene unas oposiciones? Pq de este tema no hablan? No interesa?

user Tramuntana | Hace más de 4 años

Valdria més lluitar perquè les condicions dels i de les Auxiliars a l’hora de triar plaça sigui justa. No és normal que un treballador o una treballadora amb oposicions no pugui triar places ocupades per interins o interines. A totes les categories de personal laboral passa el mateix? No serveix de res tenir oposicions? Que diu el conveni col·lectiu al respecte?