user Rosa | Hace más de 4 años

No se poden editar es missatges per corregir? Be, volia dir Sí, senyor...

user Rosa | Hace más de 4 años

Ros, sí sentor, noltros a disfrutar des nostro equip!!!!! Visca el Mallorca!!!!!! ????

user Res de res | Hace más de 4 años

Este que dice que jugamos en un campo pagado por los ciudadanos deberia informarse mejor, el mallorca pago el 50% de la obra, y paga un cuota de uso cada año, recodarle tambien que su equipito de barrio lleva 5 años de prestado en un campo municipal,sin pagar nada, y que en total para construir su campo los ciudadanos hemos pagado 1 millon de los 3 que va a costar ese campito, que por otra parte nunca llenareis , por cierto recordad nunca nunca nunca habeis jugado en segunda a, lo mas parecido fue hace mucho tiempo y era otra cosa, nosotros barrimos al mirandes, callaros rezad y aprended

user Ros | Hace más de 4 años

Rosa, tens tota sa raò, no se com perdem es temps contestant aquest impresentable, disfrutem de lo nostro, i al que no li agradi que sa foti.Amunt Mallorca!!!!

user max | Hace más de 4 años

Estan rabiosos aquests balearicos¡¡

user Monstredamus | Hace más de 4 años

És tan difícil la concòrdia entre mallorquins, respectar- nos, i sobre tot parlant de fútbol. Digau- me ingenu, innocent, .... ho respecto.

user Rosa | Hace más de 4 años

Feliz de ver al Mallorqueta luchando por ascender. Ojalá lo consigamos. A tots aquests q entran aquí a criticar al Mallorca, ni cas, ells lo que volen es això, emprenyar a sa gent i que lis contestin... cuant veig un comentari d'aquests ni perd es temps amb lletgir-ho

user Què trista és la vida | Hace más de 4 años

Ser balearico. Estar a punt de pujar de categoria i l'únic que els preocupa és que li pugui passar al Mallorca. Quina pena! Què dolenta és l'enveja! Què trista és la vida dels amargats! Per què no vos preocupau de lo vostro? Què trista és la vida del balearico.

user @ Antoni | Hace más de 4 años

Lo de bambol !!,tambe va per en Jutipiris.

user @Antoni | Hace más de 4 años

Insultar és el nostre sistema? S'altre día diguent-li payaso al nostre entrenador entre altres insults I és el nostre sistema? Venga va, fanatisme diu aquest. Apliquet es cuento, tu veus lo que vols veure perque mai has dit lo que no ens han pitat en contra injustament. Sempre entres a donar canya sense cap tipus d'educació I estic fart de tu. No es pot ni xerrar perque a una persona que durant Sa temporada demostra que és una oportunista entrant aquí Quan ens han afavorit I mai Quan ens han perjudicat demostra de quin peu cossettes. Au, ves a sa Federació I denuncies. Bàmbol es queda curt per a tu.