user @tofolino | Hace más de 4 años

Tens tota sa raó en què ses Balears, antic regne de Mallorca (Regnum Maioricarum et insulae adiacentes) mai ha estat castellana, en tot cas des descendents de sa corona d'Aragó. Atès que abans de s'arribada de ses tropes aragoneses ja xerràvem es nostro romanç-mallorquí (llatí des poble i que per això ets habitants d'aquestes illes varen poder entendre-se amb ses tropes del rei Jaime I d'Aragó) i s'àrab i que es conquistadors no varen aportar gens des català-barceloní (derivat des limosin) no entenc perquè se pressuposa que aquí xerram català. A no esser per s'IMPOSICIÓ d'aquesta llengua en ets anys 80 per uns polítics que varen acceptar ses suggerències des catalanistes a sa recerca d'expansió. VIVA LAS BALEARES, SU HISTORIA, SUS COSTUMBRES Y LOS QUE DEFENDEMOS SUS "LLENGOS"

user July Churches | Hace más de 4 años

Resultó vergonzoso ver el folleto de propaganda política que distribuyó MÉS en el buzoneo. El único partido que no incluyó el programa en castellano. Eso debería decir bastante sobre quien nos gobierna y su nulo respeto al articulo 4 del estatuto de autonomía de las islas...

user Tienerazón | Hace más de 4 años

Veo que 30 años de educación catalanista, gracias al corrupto pp tiene sus consecuencias. Lo que pide Vox es lo más normal del mundo. Miren en Fancia, Inglaterra... y tantos otros países lo que hacen. Es un escándalo que solo sea en catalán. Seguimos paso a paso la gran necedad catalanista.

user tofolino | Hace más de 4 años

a les balears en català, basta d'imposició castellana, això no és castella ni ho ha estat mai

user SomosLaResistencia | Hace más de 4 años

Que va a censurar un partido de Madrid, ¡lo normal! ¡y un padrenuestro y un viva el rey! jajaja

user anonimo | Hace más de 4 años

Muchas gracias por intentar que el catalán no sea la única "llengo" en estas islas. ¿Para cuándo se nos quitará la IMPOSICIÓN del catalán como cooficial del castellano?. En estos tiempos en que los catalanistas solicitan poder votar ¿porqué no votamos que lengua deseamos?. VIVA LAS BALEARES, SU HISTORIA, SUS COSTUMBRES Y LOS QUE DEFENDEMOS SUS "LLENGOS".

user Agenda 2030 | Hace más de 4 años

Vox, PP i C's haurian de esser partidaris de única llengua oficial el mallorquí. En canvi els partits de esquerra són imperials i partidaris de la llengua estatal, que an aquest cas se li diu castellà, però no ès castellà, ès llengua artificial imposada per l'imperi. La llengua de la RAE ès una llengua artificial com el Esperanto, Volupuk o el llatí. Els castellans han perdut las sevas parlas, li han imposat una llengua artificial promoguda per els Mendons o sigui que es una llengua de palau igual que ho pot esser el mandarí (Txina), lo mateix hi havia a l'imperi Inca. Tan a la Txina com el Perú hi havia llenguas de poble i llengua per els dirigents. Els qui volen imposar 'l'espanyol' ès perque tenen enveja cap els altres que no han perdut las parlas populars.

user pamboli | Hace más de 4 años

viuen de crear odi, i els voten els que odien tot el que no entenen, i entenen poca cosa

user veinat | Hace más de 4 años

DISFRUTAD DE LO VOTADO

user Bobò | Hace más de 4 años

A VOKKKS li lleves el tema de la llengua i es queda en quasi no-res. Basta treure'ls una senyera i envesteixen totduna, com es bous. L'altre tema de VOKKKS. I pus. Quina creu, aquests neofalangistes reciclats!