user un d'aqui | Hace más de 4 años

Quina comandera que tenen, es igual lo que pactin, lo important es el sillon i el euros, lo oltre no importa amb absolut. Tots el pobles lo mateix cada vega mes de lo mateix.

user Campanetereta | Hace más de 4 años

Si Psoe, Pi i PP prometien un canvi durant la campanya no veig quin pronlema hi ha en que es juntin i s ajudin per aconseguir-ho. En Guillemet prometia contuinitat amb la gestio de la excel. lent batlessa que encara tenim. Contuinitat amb la brutor del poble, amb els carrers plens d herbes per les voreres i amb les instalacions publiques tudades i que cauen i penjen. Contuinitat amb la falta d aparcament al poble i cotxes mal aparcats per tot. Rosa si vares prometre canvi els que te votarem no entendrem que pactis amb la contuinitat que aquests darrers quatre anys ha tudat Campanet

user Llimosna | Hace más de 4 años

Pactar amb MES = pactar amb el diable. Han tengut 4 anys per fer el q han volgut en majoría i ara q no la tenen volen pactar?! ....ido ara AL CARRER!!!

user miguel | Hace más de 4 años

Han sacado un escaño mas que el PSIB ..Y cualquiera diria que han sacado el doble..Estos mucha democracia pero pretenden que el pueblo se levante contra contra lo que es normal tras las elecciones,,los pactos,,Ellos tambien gobernaron en Baleares el año pasado a pesar de ganar el PP pues pactaron Con PSIB y con el apoyo de Podemos.¿o es que entonces lo del mas votado no valia como ahora?

user Kill Bill | Hace más de 4 años

E P$O€ mostra el llautó centeralista, verticalista i tardofranquista, sembre acaba rescatant la dreta cavernària.

user Ja era hora | Hace más de 4 años

A l'article s'anomena Més com a "ecosoberanistas", però el paper del document que ha repartit, No pareix que sigui paper reciclat. Ara ja sabem que de tot d'una Més ni l'hi havia passat pes cap cedir part de la batlia al PSOE, volia al PSOE de comparsa del seu govern com sempre han fet. I ara se posen les piles. Uuuff el que arriba a fer Més i en Guillem "Roca" per tenir la cadira. Rosa treu-los fora de l'ajuntament per que s'oregin una mica.

user serra | Hace más de 4 años

Todos son patéticos, creo que es en lo único que coincide el pueblo entero.

user Prim Mirat | Hace más de 4 años

Ara se posen a fer porta a porta? Una mica tard, no?

user Clareta | Hace más de 4 años

Desesperats. Tenen una mala fama guanyada a pols en tot el conjunt de l'illa... Hi ha qualque petita excepció a qualque municipi...

user lapido | Hace más de 4 años

Que pena de gente si fuera al revés no pasaría nada, que aprendan que las reglas del juego son iguales para todos unas veces te va bien otras mal.