user Miquel | Hace más de 10 años

Alerta Bestard, que això de portar la roja aquí te pot pasar factura.

user Filopator | Hace más de 10 años

"La Roja" fue un invento nefasto de Zapatero que todos, como borregos, hemos asumido. La Selección Nacional de Fútbol tomará Sa Riera.

user Su bandera de España | Hace más de 10 años

El que no este orgullosu de su bandera tiene muchas salidas, para tomar.

user El que no este orgullo de su bandera | Hace más de 10 años

El que no este orgullo de su bandera tiene muchas salidas.

user Mindungui | Hace más de 10 años

Pero si España avergüenza a casi la mitad de españoles. No estamos orgullosos de ser españoles. ¿Qué le vamos a hacer?

user Jordi Dosta Parcerisa | Hace más de 10 años

Respecte del partit internacional (oficial de seleccions) Espanya – Bielorrúsia que s´ha de jugar a s´"Iberostar Estadi" de Palma el divendres dia 11 d´Octubre al vespre, apart d´ésser un esdeveniment esportiu important, que tindrà molt ressó mediàtic (bé en directe, bé en diferit, o bé en un resum) serà televisat per quasibé tot el món i això és beneficiós per a tota l´illa de Mallorca en general, que viu fonamentalment del turisme... Però hi ha un aspecte menor (relacionat amb això) del que potser no s´en ha parlat i també és beneficiós: crec que un cert percentatge de tot el taquillatge recaptat li correspón al club que posa les instal·lacions per dur a terme l´esdeveniment (en aquest cas és el nostre "Mallorqueta", el qui posa l´Estadi). O sigui que hauran d´arribar uns quants euros (que seran benvinguts), que també fan molta falta a les esmicolades arques del nostre "Mallorqueta", que no oblidem és el referent del futbol balear (malgrat ara estigui en hores baixes), oi?.

user esesoyyo | Hace más de 10 años

Y luego para televisar al mejor deportista Mallorquin de todos los tiempos, Rafel Nadal, no tienen dinero

user Risitas | Hace más de 10 años

Con el catalan como cortina de humo estos politicos corruptos nos la acaban de meter con las pensiones.Cobraremos el 25% menos de lo que deberiamos.Jajajaja sigan discutiendo sobre España.Es facil engañar a los españoles.

user tofol | Hace más de 10 años

Ja era hora de que passas algo axi, que nomes nos volen per apoquinar imposts a Madrid. Sa copa davis ja se hagues pogut celebrar aqui, per algo fa molts d'anys que tenim a Moya i Nadal com a numeros 1 de sa seleccio. Esper que dur aquest "circo" per aqui no nos costi res, perque ses llistes de espera a es hospitals son massa encandalosses com per tirar dotbers emb un deport, per molt que sigui es futbol.

user jomateix | Hace más de 10 años

Lo unic que m'agradaria sabre, pero amb papers damunt sa taula, que costa dur un partit de la selecció a Mallorca.... O podriem invertir amb educació.... aaaaah, no que el Bauza ha de donar un orgasme colectiu als espagnolitos de mallorca.