user Perico | Hace más de 4 años

Jo podría arribar a entendre (no a compartir) que Mallorca vulgués asser algun día independent d’Espanya. Repeteixo “entendre”, que no vol dir compartir. Però lo que no entendré mai, es que a Mallorca vos hagi entrar aquesta déria per canviar d’amos. Si fent un esforç volem dir que “amos” significa una mena de colonitzadors. Encara que jo no crec que aquesta sigui, ni molt menys la nostre situació. O es molt fácil que vos hagin menjat es coco els catalans i vos aveu convertit en més catalanistas que ells mateixos o vos han oferit ventatges que només els infants es poden creure. Catalunya no será independent i voltros perdeu es temps i sa llavor anantlos a darrere com a criatures sense personalitat. I acabo com he començat: si creieu que asser indenpendents té ventatges intenteuvo (jo no he fería mai) però deixeuvos de collonades pancatalanistes. Vos ho diu un mallorquí que fa 45 anys viu a Catalunya I n’está fins els cullons de tot aquest merdé.

user Alf | Hace más de 4 años

Pero todos los asistentes serían jubilados porque después del discurso darían kelys, sobrasada y butifarron que comer es lo único que les gusta a los jubilados de aquí, o quizá era botifarra catalana?,

user juan mas | Hace más de 4 años

espero que ses Olives Rossello sigan siendo de aqui........ y no se sumen a este pancatalanismo de esta gente que prefiere lo de afuera que lo nostro..

user juan mas | Hace más de 4 años

se van aclarando las cosas ya se a quien no votar.....

user Manoletin | Hace más de 4 años

Di que sí, Pompi!! Ahora en serio, no puedo entender el poco orgullo de esta gente y esa necesidad que tienen de arrodillarse ante el catalanismo y de pretender arrastrar con ellos a todos incluyendo a aquellos que no comparten sus ideas y son convertidos automáticamente en fachas. El fascismo ya no es sólo de derechas y a las pruebas me remito.

user Pompeu Fabra | Hace más de 4 años

Guanyarem totes les vegades que facin falta. I tornarem a guanyar fins que el Principat de Catalunya esdevingui independent. I després vindran les Illes i el País Valencià, i la nació serà sencera. Visca la terra lliure!!!!

user Mistral | Hace más de 4 años

Gràcies i enhorabona per aquest vídeo-resum de l'acte de Llubí.

user M | Hace más de 4 años

Aquests no son mallorquins bons, segons el gonellum de per aqui. Per aquests altres, els nons mallorquins son els que parlen en Castellà, piten a l'himne de Mallorca, falsifiquen la nostra Història, s'inventen una llengua impossible per desplaçar la nostra autentica, ballen sevillanes per reivindicar la nostra comunitat autònoma, enlloc de ballar boleros, ensalçen a Don Pelayo, mentre insulten e a la figura del Rei En Jaume i moltes més que no dic. Es millor no fer los cas, perque no son més que fatxes.

user Pepjoan | Hace más de 4 años

Ja podeu estar enfadats els de reino de Espanya però les urnes xerraran

user Malllorquina | Hace más de 4 años

Llubi pueblo no grato en Mallorca