user Escopetadefira | Hace más de 4 años

Amb tren desde Crist Rei al camp del Sallista o a l'hospital Comarcal? Aquesta si que es bona xD. Si m'he d'adaptar als horaris del SFM per no caminar uns 15/20 min anam arreglats. Apart de que m'estimo més agafar un taxi que no el tren per anar a l'hospital. La idea de l'aturada es bona, però l'objectiu que s'ha explicat a la notícia és ridícul... salut!!!

user Macu | Hace más de 4 años

Soy seguidora en redes sociales del colectivo palma verde por el simple hecho que tienen buenas propuestas elaboradas desde la ciudadanía. Una de ellas es que el parque de sa riera sea un nuevo bosque.

user Carlos | Hace más de 4 años

Sin duda que esta propuesta del colectivo palma verde es buenísima y sobretodo me alegra que con tanto político prepotente existan algunos capaces de escuchar. Espero que esto se vuelva una práctica habitual aunque en este país a veces dudo.

user Au | Hace más de 4 años

@inquer, en poden llevar un parell, de fet han fet una línia de metro, la línia 2, que son les que fan la majoria d'aquestes set parades, i això està ben fet.

user Guillem Fullana Vanrell | Hace más de 4 años

Esper que les dues andanes noves que es construiran al nou baixador del tren a l'hospital i a la zona esportiva estiguin enrasades amb els accessos de les entrades dels vagons del tren. I que les persones usuàries de cadira de rodes i els pares i mares amb cotxets d'infants hi poguem accedir amb comoditat i sense preill per la nostra integritat física. Ben cordialment, Guillem Fullana Vanrell Mallorca Accessible per a Tothom

user inquer | Hace más de 4 años

Au: idò si no és per mobilitat local, com és que a Palma té 7 aturades???

user Au | Hace más de 4 años

@Caronte no s'ha de confondre un tren amb un metro o un tramvia. Amb l'excusa de 1,5 minuts tenim un numero de parades de tren desmesurat i el gran problema del tren a Mallorca es competir amb la velocitat del cotxe, com més parades més cotxes.

user Caronte | Hace más de 4 años

@Au una parada más solo es 1.5 minutos más de trayecto

user Au | Hace más de 4 años

Quin desastre! un tren no és per la mobilitat local, és pel desplaçaments de grans volums a la major velocitat possible, si devora l'hospital és millor, el que s'ha de fer es tancar l'estació antiga.

user Bona | Hace más de 4 años

Idò si és vera que aquesta proposta ve d'un col.lectiu de gent des carrer... millor que millor. Fa gust veure un equip de govern que escolta es problemes des ciutadans... tant de bo fos sempre així!!! Per cert, molt bona proposta, facilitarà moltíssim sa vida de molts de veïnats.