user Pere | Hace más de 5 años

Vergüenza. Nunca tuvo gracia.

user Pedro | Hace más de 5 años

Espero que cuando haga esas tonterías, no diga que va desde Mallorca.

user Arnau Puig | Hace más de 5 años

Totalment d'acord amb l'anterior opinió de na Carol. Crec que el respecte no s'ha de perdre mai. Sobre gustos no hi ha disputes, cadascú té els seus. Només cal canviar de canal si no ens agrada. Madó Pereta ofereix entreteniment i a qui no li vingui de gust que posi un documental, i cap problema.

user Carol | Hace más de 5 años

Pot agradar-vos més o menys el personatge de Madò Pereta però penso que el respecte pel personatge i per l'actor no l'haurieu de perdre. És totalment injust i pedant parlar d'aquesta manera a un actor que fa la seva feina ( que se l'ha currat ell ) i que porta una finestra de Mallorca arreu on va. El Joan Carles és ( boníssima) persona i lluita cada segon per la seva feina ( gens fàcil, per cert). RESPECTE. Joan Carles, tu tens tot el meu. Endavant i enhorabona sempre.

user JOAN CARLES | Hace más de 5 años

ENHORABONA madò Pereta . Vatuadell de criticons envejosos. Vaja paaaandaaaaa d’inútils hi ha per Mallorca. Quan no criququen na Pereta, critiquen n’Agustin El Casta. Ells volen criticar i punt. Ambdós són genials. Dos grans actors i dos grans humoristes. MADÒ PERETA VÀREU ESTAR FABULOSA !!! IB3TV quan vos té vetada és perquè vos té por. Millor que no hi actueu de moment. Amb ses audiències ridícules que tenen ells mateixos se defineixen. Se pensen que fan tv d’autor jajaaaajahajaaaa Vaja panda! Ja està bé! VISCA MADÒ PERETA !!!

user Margarita | Hace más de 5 años

VIVA MADO PERETA VIVA Y VIVA Estoy hasta las narices de los criticones y criticonas que despellejan a la gente, a nuestros artistas, sin teñir ni puñetera idea de nada. Mado Pereta nos divierte y sobretodo con muchos de sus comentarios nos humaniza y hace que amemos más todavía a Mallorca. Basta ya de crítica absurda. ESTUVO GENIAL MATRÍCULA DE HONOR PARA MADO PERETA y para todos los humoristas de Baleares. Gracias por existir

user Toñi | Hace más de 5 años

Madò Pereta!!! Enhorabona, per molts d'èxits més.

user Miguel Vidal | Hace más de 5 años

Joan Carles Beatard. GRANDE Si la envidia fuera tiña, ¡cuántos tiñosos habría! Una abraçada

user Fostuasss | Hace más de 5 años

Horroros, un personatge que no tenia gracia ni a IB3, ni a C4. I segueix sense tenir gracia. Homes vestits de dona... Aixo es gracios? Que trist

user Gonzalo Alonso | Hace más de 5 años

Que grande Mado Pereta!!! Pero aún más grande Joan Carles Bestard