user alucinado | Hace más de 10 años

El insulto es la única razón de los que no tienen razón, la ofensa es el argumento de los ignorantes

user Fòbia a lo nostro. | Hace más de 10 años

No vos preocupeu. Si haguéssin posat la bandera d´Andalussia o l´ós de Madrid no protestarien i encara ho alabarien. A jo me fa un poc d´oi però soc capaç de fer la prova, a veure si gronyeixen.

user ttn | Hace más de 10 años

Bon dia, Jose Miguel, nomes saps insultar, fas pena.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

Li falla sa pastilleta a aquest gran mallorquí que afirma que es diu "Amengual Llabrés" alies alucinado, diu que parla i escriu en es català de ses illes, estic estorat, primer perqué que s'atreveix a dir-li català, sorprenent dins el gonellisme, i segon que malgrat diu que ho escriu no ha tret ni una sola, opinió? (millor talibanisme espanyoliste) en aquest català de Mallorca que escriu. Mestre alerta amb ses pastilletes, et fan dir dois hi ha mallorquins de veritat que son Pérez Rodríguez, i no utilitzen exclusivament el castellà com tú. Au buboteta ves a pasturar.

user Per a "alucinado" | Hace más de 10 años

Els teus llinatges són llinatges catalans.

user alucinado | Hace más de 10 años

FrancescAC, no tengo nada que decir, por que veo que lo que ocurre es que no eres capaz de entiender un escrito en español, intenta que alguien te lo traduzca y luego si quieres me contestas a lo que he escrito y no a otras cosas, como has hecho en estos dos fanáticos escritos y por cierto, mi escrito esta muy bien documentado, y de forastero nada, soy mallorquin, de padres mallorquines, de abuelos mallorquines,de apellidos mallorquines, ( Amengual, LLabres ) hablo y escribo como tu dices en Catalán de las islas, tu no me vas a dar lecciones ni de como ser mallorquin ni español, y mucho menos en la lengua que quiero expresarme en cada momento, y de todas maneras, quien te crees tu que eres para expulsar a alguien de Mallorca, todos los catalanistas sois iguales de dictatoriales

user khrisna | Hace más de 10 años

molts demonis... aquí tambè.

user FrancescAC | Hace más de 10 años

@alucinado. Si te tract de curt i de capquadrat és perquè me surts amb un discrus sense cap fonament i intentes generar polèmica allà on no n'hi ha. Basta que te dirigeixis a wikipedia per confirmar lo que te dic a nes meu primer missatge. S'únic ignorant que hi ha ets tu. Bé, tu i es teus amics. Perquè te quedi clar, s'idioma propi de ses illes és es català i sa bandera és sa quatribarrada coronada per un castellet. Orgullosos estam de ses varietats dialectals que xerram i de sa nostra senyera. Sa teva retòrica buida i lineal no mos farà acotar es cap ni molt manco agenollar-mos a n'aquells que sabem lo que volem. Arruix forasters irrespectuosos!!

user FrancescAC | Hace más de 10 años

@alucinado. Que ses quatre barres representessin sa Corona d'Aragó abans, no treu que ara representin tots es territoris que abans hi pertayein. Basta mirar sa definició de "senyera" a wikipedia per veure clar que sa bandera quatribarrada és sa pròpia de Catalunya com a tal, i d'Aragó, Balears, València i altres territoris des mediterrani amb petits afegits. Gent com tu i es altres que he esmentat a nes meu missatge anterior només preteneu generar polèmica on no n'hi ha. Es únics ignorants aquí sou tu i es que abedeixen amb ses teves tonteries. A sobre un foraster irrespectuós. T'hauria de fer vergonya.

user alucinado | Hace más de 10 años

Vamos a ver, FrancescAC, nunca he entendido por que los catalanistas tenéis que ofender para defender vuestras ideas, que yo sepa, ni yo, ni nadal, ni perido ni scorpio te han insultado llamandote corto ni cuadriculado, pero ya que lo dices, te voy a dar una lección para que empieces a darte cuenta que no puedes acusar a nadie de los defectos propios, las barras son unica y exclusivamente del Reino de Aragon, el Rey de Aragón, otorgaba como otorgaba los permisos para que algunas ciudades selectas pudieran llevar en algún campo los cuatro palos del gules así como a instituciones de la corona pero siempre con otros complementos para diferenciarlas del estandarte del reino, por ejemplo la cruz de San Jorge, campos de plata, o una cruz de gules, por ejemplo Barcelona empleó la cruz de San Jorge, osea, que las barras sin mas, representa al antiguo Reino de Aragón, y siguiendo tus mismas formas no me queda otra que llamarte IGNORANTE