user Josep Miquel | Hace más de 10 años

L'amo des seny, em pot dir quina titulació té voste per donar lliçons d'história?, ho dic perqué la meva detecta algunes errades majúscules, i axó que encara no la tenc acabada.

user JS | Hace más de 10 años

L'AMO D'ES SENY. A Mallorca i Balears hi varen passar molts de pobles. Però des de la conquesta cristiana del segle XIII fins al boom turístic als anys 60 en que vengueren els peninsulars , la població es va mantenir estable conservant la llengua i cultura que tenim ara.

user bloc | Hace más de 10 años

Aquesta Espanya que s,acaba, aquesta Espanya podrida, te amics podrits com els del circulo que defensen lo indefensable

user L'amo d'es Seny | Hace más de 10 años

Este comentario, va dirigido a todos estos comentarios, en los cuales se refleja la incultura de la gente. Es muy sencillo criticar sin conocer. Pues los que hemos estudiado, que no es lo mismo que ir al colegio, conocemos el origen de las Islas, de como pasaron a ser tierra de moros y piratas, a ser propiedad de nobles catalanes, valencianos y aragoneses.Que algunas Islas y parte de ellas, fueron colonias Britanicas. Es muy dificil encasillar aq las is las en una identidad, cuando en toda epoca y siglos, han sido conquistadas. No obstante, la peor parte del golpe, nos lo llevamos con el Franquismo, lo cual es el unico argumento que esgrimen las mentes oprimidas de tales fechas. Y para finalizar, tan solo aconsejaros: Leed, investigad, conoced...El sitio en el que residis, el que os rodea, tal vez asi, desaparezcan grupos como la OCB.

user JS | Hace más de 10 años

TOMEU, aquesta bandera no dur cap triangle. I totes les banderes dels territoris que varen pertanya a l'Antiga Corona d'Aragó porten el mateix fons. Pel que fa a Catalunya, doncs els vincles es que els repobladors cristians que vingueren eren d'aquest territori. Quan la Corona d'Aragó anava d'expedicions per la mediterrània oriental la llengua que s'usava era el català i no l'aragonès ja que aquests se quedaren aïllats a la península, en canvi els ports estaven a Barcelona, València, Ciutat de Mallorca a on es movia el comerç i el poder. I per acabar els catalans varen ser els únics que varen plantar cara al Decret de Nova Planta als Borbons per defensar els drets de la Corona d'Aragó que si respetaven els Austries, però els altres territoris els varen deixar totsols perdent aquets drets. Aquí a Mallorca es va suprimir el Gran i General Consell i tot se va centralitzar, prohibint la llengo ales escoles. Be els nobles es varen vendre als Borbons.

user Jose | Hace más de 10 años

Vaya falta de identidad,,,, a estos se les llama mil leches, no saben ni de donde son

user Pep de Sa Sini | Hace más de 10 años

A estos tipos hay que decirles que en el este de España se dice "cercle" i no cir- culo. Segundo: Su pais, Castilla està a cuatrocientos kms. de aquì. Que la bandera catalana es la nuestra desde principios del s. xiii i que la bandera que dicen españñññola la copiò Carlos iii que habia sido virrey de Nàpoles y alli vio que durante siglos la bandera catalana era perfecta para el comercio maritimo y a principios del siglo xix la pusieron tambièn como española... De manera que, mem si espabilau i deixau de insultar la bandera- senyera catalana perque es la vostra mare. Caps de fava!!!

user tomeu | Hace más de 10 años

Vetx qu`aquí hey ha molt de "pancatlanista" o gent que amb mes de trenta añs de contar-lhi "nova histori catalana" que no existex, va confosa. Sempre som dit que per voura s`histori de Cataluña i vascongadas basta voura ses banderas: una pareix sa cubana amb ses barres d`Aragó y un triangul a vegadas blau, altres groch, altres vermei, segons es pardal asoleiat que la du. I sa ikurriña= unión Jack ò bandera británica. Historia

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

I que es pot esperar dels selectes membres del grupetxo "Nobles del cul Balear - Sir culo Balear", encapçalats per un advocat foraster que ha de vuere de les subvencions i qualque càrrec (no te gaires clients) i un empresari "fill" de per devers Santa Poça, i del que es podrien contar moltes cosetes ( i quasi cap de bona) o no sabeu alló de "la cabra siempre tira...."

user De donde deben cobrar | Hace más de 10 años

¿de donde deben cobrar todos estos independistas baratos?