user joanssss | Hace más de 5 años

saps que es de guapo fer feina pes govern cobrant mes de 2.000€ al mes i tenir 3 mesos de vacacions.

user Pep | Hace más de 5 años

Master para ir al paro de por vida , ó cobrar un sueldo miserable .

user albert | Hace más de 5 años

A veure si ho entenc: la UIB és un organisme públic que pagam entre tots els ciutadans. Per tant, hauria d'invertir bé els nostres doblers, no? Fan falta tants professors? Jo diria que no. I la prova és que les llistes d'interins són espectaculars. Llavors, per què hi ha tanta oferta del màster per professors? És un tema econòmic, no? Val una pasta i és un ingrés fàcil. Dimitirà algú per no gestionar bé els recursos dels ciutadans?

user Francesc | Hace más de 5 años

Ja me diras... daki a 10 anys estara tot digitalitzat i bastara q un professor faci videos de qualitat x tothom. Es 90% des docents seran acomiadats. Realment es q no se pensa amb es cap ni a llarg termini. 0 eficiencia. Sa gent veu un salari public relativament alt i diu va, de cap. Sa natalitat baixa i es deute puja. De q serviran tants de professors? Com s'aguantara es sistema?

user manolete | Hace más de 5 años

Y el más inútil de todo con profesores incompetentes.

user pep | Hace más de 5 años

Natural. La docencia es un chollo de trabajo. Buen sueldo, buenas vacaciones y pocos jefes. El trabajo que todos querríamos. Pero hay un pequeño detalle, no todos valemos para ser docentes, y muchos lo sabemos y ya ni nos lo planteamos y hay otros que aún sabiéndolo les importa un pimiento y se apuntan a dar clases. PD y los que se quejan de que ser docente es muy duro, entonces es que no tienen ninguna vocación. En todos los trabajos hay inconvenientes.

user Endavant | Hace más de 5 años

El que té més alumnes? Perquè és obligatori de la mateixa manera que ho era el servei militar. Que el posin voluntari i veurem quans en tenen. A cap pais d’Europa fan res semblant. Just prediquen el pedagogisme, el mantra de la innovació, la cantinela d’ ensenyar a ensenyar...Es un máster on bona part del professorat no té el grau de doctor ni ha fet recerca en la seva vida. És tot ideologia pedagògica i, per tant, pseudociència per acabar amb tota formació seriosa. Però sí, com diu la notícia: és el que té més alumnes ...

user Paula | Hace más de 5 años

Cuanto envidioso comentanto por aquí que ni siquiera tiene la oportunidad de hacer el master ya que no ha sido capaz de sacarse una carrera

user UIB no gracias | Hace más de 5 años

Tirar el dinero a cambio de ser catalanizado, todo un ejemplo de empatía.

user k3 | Hace más de 5 años

Se ve que el de " adoctrinador" es el mejor empleo que hay en ciertas comunidades....