user Jutipiris | Hace más de 5 años

Miri, sr., amunt atletic: Jo no li he manat res, només li he recomanat que estigués tranquil. Però, no passi pena, pot estar vosté com li vengui de gust o de disgust o de xino-xano o mig figa, mig reïm, faltaria més. Encara que, s'ho cregui o no, m'estimaría més que estigués vosté com unes castanyetes.

user amunt atlètic | Hace más de 5 años

A jutipiris. Per molt que diguin per aquí que vostè és un senyor i que recolça el Baleares, bla, bla, bla. Si li van per les seves sempre va be, però lo cert és que cada vegada que li toquen la seva vena mallorquinista (barralet) com en el meu comentari tot d'una surt realment com és, mandant a posar-se tranquil a la gent i aqui l'únic que pot comentar i opinar és vostè (normal dels barralets que es creuen superiors en els altres de les illes). Per cert, jo estic ben tranquil, no tenc cap motiu per estar nerviós i menys m'hi posarà un barralet fanàtic.

user Jutipiris | Hace más de 5 años

@Amunt atlètic: No m'agrada fer películes, senzillament perque soc un fotograf desastrós. Mai he filmat res, ni tampoc he fet una foto mínimament potable. Així que li deix els Oscars per vosté, segur que en conseguirá un. Però només si es calma un poc; s'ha de mester molt de temple per manejar actors, actrius, guionistes i tot el que envolta el rodatge d'una película.

user Penoso | Hace más de 5 años

ANTONI, El Racing hace muchos años que está en segunda B y cada año ha tenido equipazo, afición y el mismo campo.

user Antoni | Hace más de 5 años

Equipazo tiene el Racing de Santander, campo de futbol de verdad, afición a tope y arrasando en su grupo. Vius...

user Reflexions | Hace más de 5 años

Hem badat com mai, sigui vermella o no, aquesta falta den Yelko no era gens necessària, o al manco d'aquesta manera. A més, no sóc molt fan de ses variacions tàctiques d'en Manix fora cas i crec que mos penalitza no jugar amb dues puntes. A part d'això, crec que tenim tot lo necessari per poder jugar Play-off enguany ja que veim que equips com Hèrcules, Villarreal o Lleida en línies generals tampoc tenen una forma espectacular i crec que mos bastarà per acabar entre els quatre primers. Per desgràcia però, no crec que tenguem equip per pensar en pujar, sobretot si no quedam primers de grup, tres eliminatòries serien massa complicades per s'equip/fons d'armari que tenim.

user Menorqui | Hace más de 5 años

El patetic balears mai pujera a Segona. Ja o voreu. El Mallorca es molt millor

user Fora nirvis | Hace más de 5 años

Empate que sabe a derrota no se pueden fallar los goles que fallamos, ese remate de cabeza de Canario no se puede perdonar, a estas alturas hay que machacar sin piedad ... seguimos amunt Atletic !!

user amunt atlètic | Hace más de 5 años

Per cert Jutipiris ja que t'agrada fer pel·lícules jo n'he feta una des partit des teu equip Mallorca per veure que te pareix: ¿¿Nadie encuentra raro que un equipo visitante que tiene el 52% de posesión frente al 48% del equipo local NO CHUTE NI SE ACERQUE A PORTERIA NI UNA SOLA VEZ????? ANDA YA!! De cada vez más digo que los partidos estan amañados antes de comenzar. Equipos como el Oviedo luchando por el Palyoff, con partidos como el que hizo deberían de ser investigados.

user amunt atlètic | Hace más de 5 años

A jutipiris. Jo no sé perque dius això!! JO no ho he dit per ningú. He posat el meu comentari i punt. Hi ha gent que se fa unes pel·lícules...... Diuemenge molt important la victòria.