user Guillem Fullana Vanrell | Hace más de 5 años

Enhorabona al Govern Balear per l'anunci que la Línia 1 de metro de Palma es perllongarà des de la Universitat de les Illes Balears (UIB) fins al Parc Bit, amb una nova connexió de 1.400 metres. Esper que, aquesta vegada, els serveis tècnics del nou projecte i de construcció de l'ampliació de la Línia 1 de metro, siguin capaços de nivellar l'altura de l'entrada dels vagons amb les andanes i que la separació entre l'andana i la porta de l'accés als vagons sigui la reglamentària. La mala experiència d'aquests darrers 30 anys de tren no accessible a Mallorca, em fa ser un poquet malfiat. Aquesta vegada, teniu una bona ocasió per demostrar la vostra professionalitat i fer-ho accessibile i adaptat per a tothom: persones usuàries de cadira de rodes, pares i mares amb cotxet d'infant i persones grans amb caminadors. És una bona ocasió per lluir-vos! Ben cordialment, Guillem Fullana Vanrell Mallorca Accessible per a Tothom

user esteban | Hace más de 5 años

Puede que sea tonto y no entienda de tecnicismos, pero no hubiese sido mejor hacer la primera linea , aeropuerto, can pastilla, arenal..?? La linea de la UBI,Parc Bit y alguna mas ya estarían amortizadas y recuerdo a los tecnocratas y politicos espabilados, que ya habia una linea de tren que hacia esa ruta hace unos cuantos años...

user mallorqui | Hace más de 5 años

Oleeeee, se gastan una millonada para cuatro viajeros, demostrado esta que mas del 95% de los que van a la universidad lo hacen un coche privado.

user Pep | Hace más de 5 años

¿Y también se inundará cuando la inaguren???

user José | Hace más de 5 años

¿2 años esperar a las obras y 2 minutos de trayectopara cuando solo estamos hablando de 1,4 kilómetros? ¡Ya empezamos mal!

user vox | Hace más de 5 años

Cuando gobernemos nosotros, todo el dinero irá a Madrid, nada para Mallorca. Arriba España!!! (Una, Grande y Libre)

user Mentiras | Hace más de 5 años

Mentiras y mas mentiras!

user nofret | Hace más de 5 años

Molt mala idea. Un tren soterrat es caríssim de mantenir i la línea de metro no es gens eficient per anar de Plaça Espanya a Son Espases. Fer una voltera tan llarga pel polígon de Son Castelló i no arreplegar usuaris no té cap sentit i es del tot ineficient. Posar freqüències de bus cada 5 minuts com hi havia a Son Dureta i no cada 20 minuts la línea 33 ò 70 minuts la línea 34, això si que seria una idea pensada pels usuaris potencials del transport públic.

user Jejejejeje | Hace más de 5 años

Jajajajajajajajajajajaja

user uno | Hace más de 5 años

No da tiempo...vaya ingenieros y listos que son