user Perico | Hace más de 4 años

La descripción "comprendidas entre las calles Industria, Avenida Argentina, Sant Magí y Joan Crespí" no delimita una zona o área puesto que por ejemplo, Joan Crespí no conecta con Sant Magí. No estaría de más una aclaración. Gracias

user Guillem Fullana Vanrell | Hace más de 4 años

Enhorabona al concejal de Mobilitat, Joan Ferrer, per la presentació de la nova Zona 30 els barris d'Els Vivers, Rafal Vell i Rafal Nou. Aquestes 16 portes que construïreu a aquestes tres barriades, ho feis a les cantonades ja rebaixades, mentre que al mateix c/ Aragó números 366 i 376, 380 i 386, hi ha actualment rebaixaments mal fets i sol·licitada la reforma per DMS el 17 de desembre de 2017, i encara no s'ha eliminat els escalons entre 7 i 10 cm. És una pena, que una vegada més la preferència és limitar la velocitat dels cotxes, mesura encomiable per evitar accidents, però no vos oblideu de la mobilitat de les persones. A més a més, el 18 de març de 2019, també em queixava que els rebaixaments de les voravies d'Els Vivers estaven ocupats per cotxes mal aparcats, i encara, tot continua igual. Hi ha aparcaments PMR que envaeixen el gual de la voravia: als carrers Wagner i Bach, i al carrer del Crèdit Balear, 31. També hi trobareu un contenidor de fems ben davant el rebaixament.

user GènovaCamina | Hace más de 5 años

No cal debatre si volem estalviar vides humanes. La pacificació del trànsit és necessaria per respectar els drets dels vianants, especialment els dels nins que estan per damunt de la resta (art. 3 Convenció dels drets dels Infants, 1989).

user sebastià | Hace más de 5 años

Bon dia, personalment trob què limitar la velocitat a 30 km/h als carrers de Palma, i en totes les zones urbanes, és molt necessari per la perillositat dels cotxes dins ciutat. La mesura de limitar la velocitat a 30 km/h s'ha fet en altres llocs, com Pontevedra o Copenhaguen, i els accidents mortals per atropellament i per col·lisió, dins població, ja no es produeixen ho han disminuït molt. La situació de col·lapse dels carrers de Palma, tant per cotxes circulant com per a cotxes aparcats,... massa cotxes!! fa encara més necessari prendre mesures per limitar la velocitat a 30 km/h dins zona urbana. Alguns cotxes, com no hi caben, estacionen i s'aturen en qualsevol lloc, alguns fins i tot aparquen o s'aturen a sobre els passos de vianants o les voreres, posant en perill la seva vida i la dels altres i dificultant la circulació. Així doncs, amb dificultats de circulació per la situació de col·lapse, és més necessari disminuir la velocitat en totes les zones urbanes a 30km/h. Gràcies.

user Pep | Hace más de 5 años

En mayo al carrer banda de ineptos

user Ex-ib | Hace más de 5 años

Los coches a 30 y las patinetes a escape libre.....estos del pacto son pateticosssss. Hay tantas cosas que arreglar y solo piensan en prohibir, prohibir,prohibir...........

user Cansat | Hace más de 5 años

Todavía me acuerdo de la subida del 240%, en los abonos del perking de Parc de la Mar.Cara de mármol.

user Joan | Hace más de 5 años

Instalar solo señales no sirve de nada sabiendo que este país está lleno de gente tramposa que se saltan todas las normas incluso siendo capaces de darse a la fuga después de haberte atropellado. Si la gente es tan sumamente egoísta que ni siquiera capaz de respetar los días en los que dejas tus trastos a Emaya en tu barrio, no será capaz de respetar un límite de velocidad. Por lo cual ¡Zonas 30 Si! Pero bien hecho, por ejemplo con badenes que frenan al pelma que correr. En el carrer Jacint Verdaguer funciona muy bien lo de los badenes. ¡Pues eso es lo que hace falta!

user manu67 | Hace más de 5 años

dentro de pocolos patineteselectricos iran mas rapidos que los vehiculos los coches no estan para ir a 30km eso significamas consumo mas contaminacion y mas roturasde vehiculos negocio.

user Prohibir y multar | Hace más de 5 años

Prohibir y multar, prohibir y multar, prohibir y multar...a todos, excepto a los manteros, okupas, grafiteros, cuparras y demas yerbas adeptas al Pacte. son unos autenticos dictadores, son unos autenticos opresores del pueblo, que ganas de que llegue mayo, PACTE NUNCA MAIS