user Luis | Hace más de 10 años

Josep Miquel, gracias por tu respuesta, me gustaría que hubiera solamente intereses culturales, de enseñanza y de mejorar el sistema educativo pero la realidad es la que tu dices, en dos años derogaran lo que han hecho los del PP que a su vez derogaron lo que hicieron los otros los cuales se verán derogados más tarde y así hasta el infinito. Resultado del partido: los niños son los que pierden porque se persiguen metas políticas, sean del color que sean, en vez de perseguir puramente una buena educación lo más completa posible. Estamos condenados a ir a regazo de Europa por estas peleas políticas, gracias por tu explicación.

user un de Mallorca | Hace más de 10 años

JOKER, aprendre idiomes si, però un idioma no s'aprèn estudiant química o física. Les llengües s'aprenen estudiant la seva gramàtica i literatura. El professor de química el que vol es que els seus alumnes aprenguin els conceptes de química i no que aprenguin anglès estudiant química. Això supondra doble feina pels alumnes, primer entendre el llenguatge del professor i després la comprensió dels conceptes. S'ha de començar d'infantil sinó això sera un fracàs segur i els que ho patiran seran els alumnes. I mes d'un se quedarà sense beca universitària per culpa d'aquesta improvisació. I l'anglès primer de tot s'ha de millorar la lectura i la comprensió lectora.

user Expedientes dirigidos | Hace más de 10 años

¿Será verdad que se aplicará la normativa de forma ecuánime, expedientes incluidos? No me lo creo. Da la sensación de que sólo se expedienta a los directores de los centros más radicalizados y en otros (como el de Alaior o Ferreries) con directores cercanos al PP se hace la vista gorda.

user The Joker. | Hace más de 10 años

Idó has d´anar més víu : Has de xerrar Mallorquí de Mallorca 100% , perque es catalá es un dialecte d´es Mallorquí . ( Ramón LLull nascut a Ciutat de Mallorca 1232 ) creador de sa llengo mallorquina ,mentres a catalunya vés a sebre que xerràven es .. LLatí-Aragonés Xàrnego-Almorràvide de sa marca Hispánica .

user jpa | Hace más de 10 años

THe Joker, evites contestar eh!!! Per que deu ser?

user jpa | Hace más de 10 años

THe Joker, mai en sa vida; sempre pa amb oli. Jo de català no tenc res pero xerr català de Mallorca.

user The Joker. | Hace más de 10 años

jpa . i tu es ets un mallorquí renegat venut a n´ es catalàns ... pá amb tomàquet sols demanar tù per berenar !!

user jpa | Hace más de 10 años

The Joker, a tu te xerren de sa llengo i contesten que si el castell de Bellver, que si deben molt als moros, que si en Joan March. Xerre clar; tu cantes el "cara al sol" als matins a la bandera espanyola de l´aguila?

user jpa | Hace más de 10 años

The Joker, al que et senti xerrar pensaria que sou els salvadors de la mallorquinidad quan en realitat l´utilitzau en contra. Si per voltros fos, eliminariau el "balea" de ses illes en favor del "espanyol". Sou tan repugnants com aixo: https://www.facebook.com/defenso.balea

user The Joker. | Hace más de 10 años

Y con lo Molinos d´es Jonquet que pasa ??? Lo único que era Mallorquí en la zona ¿a que esperan a que caigan !!!