user Sac de gemecs | Hace más de 10 años

Què és aquesta bajanada? No acceptaran insubmissions, idò ara seria l'hora de dir-los: adéu, ja vos ho fareu. Llavors s'omplen la boca de predicar llibertat. Quina colla de carabassots.

user DEMÒCRATA | Hace más de 10 años

Els 87% dels pares varen votar en LLIBERTAT a favor del model actual. Ara en Bauzá els IMPOSA el TIL en contra de la voluntat dels pares i en contra del programa electoral del PP.

user Lautar | Hace más de 10 años

A veure, una cosa tan evident com que molta gent del PP, especialment de la part forana, està en contra de l'aplicació del TIL és innegable. No pots negar la realitat.

user Reflexions | Hace más de 10 años

El problema del PP és que se tracta d'un partit molt dictatorial. Tothom a de dir i ha de fer el que li diuen d'adalt. No hi ha lloc pel debat intern. Allà ningú pot aportar res, has de fer allò que se espera que facis. És com una secta. Ara se troben en que l'assumpte els ha desbordat. En Bauzá ha calculat malament, sense tenir en compte, com a polític, que la sanitat i l'educació són intocables per a la societat (i la cultura i la llengua comencen a ser-ho).

user Destral | Hace más de 10 años

Crec que sí que seguirà haguent rebel.lió de regidors del PP a la Part Forana. Perquè saben que a molts de pobles el castellanisme i el espanyolime no aferraran perquè és miniminoritari, i que perdràn vots i moltes batlies per allunyar-se del poble. Als espanyols els hi fan nosa la nostra llengua i només l´interessa els doblers que se´n duen d´aquí. Pur colonislisme i pels pobles no són collos. Temps al temps

user Vint mesos, tic-tac, tic- tac | Hace más de 10 años

Aquesta gentota confón una majoria parlamentària amb el poder absolt-Existeixen unes normes i unes lleis marc que s´han de respectar, i ls docència té per ella mateixa un protocol de feina, el mateix que el té el personal sanitari, o bé els administratius amb les lleis que dictaminen quin és el procediment. S´hgan de respectar les professións perque si hem d´esperar que fassin la feina aquest equip anam bén arreglatss anm bén arreglats

user llamp | Hace más de 10 años

Bauzà, llevat de damunt tots es pancas que hey tens infiltrats!!! Au, tots as carré!

user detective | Hace más de 10 años

josep miquel "ISLEROOOOOO"

user Panda de mentirosos y manipuladores | Hace más de 10 años

El aprendizaje de inglés se hará de forma ESCALONADA y ADAPTADA a cada centro. Hay 400 profesores con inglés NATIVO para dar REFUERZOS. NINGUN PROFESOR SERA OBLIGADO A HABLAR INGLES EN 3 MESES.

user Ricard Roch | Hace más de 10 años

Visc en un pais on es parlen tes llengües oficials, i sols en un sector que fa intersecció de dues llengües hi ha un cert porcentatje de bilinguisme; Per lo que respecta al trilinguisme no hi ha cap pais al món on es pugui presumir de trilinguisme. Això es una fadacia. Que pasa qu'a les illes voleu convertir a tothom en cambres per servir el whiky al englesos que venen per disfrutar borrachera rera borrachera? Doneu una educació de calitat y aquells als que li fera falta si estan ben preparats ja aprendran la tercera llengua qu'els hi convingui . Lo del TIL no es més que una mascarada per eliminar el català i desrelar la cultura octoctona de les illes.