user Ricky | Hace más de 5 años

En pocos años más del 80% del negocio vinícola en esta isla estará en manos de extranjeros..... y los españolitos como borregos en la hostelería o en sus países de obreros con suerte !!!

user Caterpillar y para abajo! | Hace más de 5 años

A esta porquería le llaman castillo? Hay uno aquí que dice que se puede asemejar a un chateau! Por Dios cuánto provinciano secular. Esto es un remedo de los años 60, del spaguetty western y demás en boga en esa época. Un pastiche infumable. La demostración de la España cañi auténtica. Lo tendrían que dinamitar por hortera y falso. Y aquí los guiris se creen que son mas mallorquines que la ensaimada por haber puesto el huevo en la isla. Lo que hay que leer.

user Perqueno? | Hace más de 5 años

Tancat des de 2012, un niu de porqueria des de llavors i descuidat ha estat durant anys sense que la família propietària hagi invertit RES! I ara ve algú que hi compra sense subvencions i obviament estan invertint Encsrs mes en la rehabilitació, el del patrimoni d’Algaida, la creació de llocs de feina, i tornar a donar un poc de llum a un poble que s’està i convertint en una sort de ciutat dormitori com Algaida. Amb aquest centre del vi que per mes INRI NOMÉS POSARÀ A LA VENDA VINS MALLORQUINS! ... hi haurà gent que prefereixi la tenda de souvenirs que hi havia abans....? No ho entenc . Lo que hauríem de fer començant per les autoritats corresponents és donar apoyo total un projecte que es basa en l’essència mallorquina com és el camp i el vi. Encara això perilla per la torpesa mostrada en el passat per tants i tants de polítics. Veurem ara si per l’interès comú o aquest projecte se mor a les taules dels tècnics municipals, Consell o a qui li toqui. Tot molt mallorquí.

user Marta | Hace más de 5 años

..otro que tal..en manos de extranjeros..vamos "bien"!

user Pep remugas | Hace más de 5 años

"En pepet fa curt" amem que pareixeu curtets. A nes sector viniticola balear se li acaben de donar uns 10 millons de € per renovarse. Si, 10 millons que hem pagat tots. Ido mira per on en ve un de dafora i fora subvencions fa negoci.

user Molta sort | Hace más de 5 años

Paareixera un aquests "chateaux" francesos, que els han convertit en bodegues. Si també li inclouen en un restaurant, l'exit esta mes que assegurat.

user Senseseny | Hace más de 5 años

Digan la verdad, cuantas habitaciones va a tener?

user Platero | Hace más de 5 años

Això no és un castell sino una "horterada".

user UNO+ | Hace más de 5 años

Los Alorda se quedan sin patrimonio, pero con CASH por un tubo ...

user Flip | Hace más de 5 años

Millor aixi, si no, encara haguesim posat un meson.